Arama sonuçlarınız

1. O

Bodrum Zetaş Kamp Alanı Hakkında

Ynt: Bodrum Zetaş Kamp Alanı Hakkında ben iki üç sene önceydi sanırım zetaşta kamp yapmıştım. çılgın bir abimiz bakıyordu hala var mıdır bilmem ama anlaşabilirseniz yardımcı olacaktır fiyat konusunda. bize buzdolabını bile vermişti. tuvalet ve duşlar kötü. gümbet zaten sevimsiz bir yer ucuz...

2. O

Bıçak Tercihi İçin Yardım Talebi

Ynt: Bıçak Tercihi İçin Yardım Talebi bıçak ve deri muhafazası çok sağlam. keskinliği ve et kalınlığı gayet tatmin edici. fakat ellerim çok büyük olmamasına rağmen bıçağı kullanırken serçe parmağım dışarda kalıyor. ele mükemmel oturduğunu söyleyemeyeceğim o yüzden. uzun kullanımda insanı yorabilir.
  3. O

Çadır Yaşamında Lens Kullanımı

Ynt: Çadır Yaşamında Lens Kullanımı göz doktoruma danıştım bu konu hakkında. ellerinde gözle görülür pislikler olmaması gerekiyor dedi( kum toprak toz vb sanırım.) sonrasında antibakteriyel jelle ellerini ovuşturup kurumasını bekle dedi. kuruduktan sonra değişim işlemini yapabilirmişim. merak...

4. O

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak belki hayali bir düşünce ama yazılan cevapların çoğu iç karartıcı. kestirip atmak yerine, daha yapıcı yanıtlar görmeyi beklerdim bilgili olan diğer arkadaşlardan. tecrübe etmedikçe anlaşılması güç şeylerden bahsediliyor konuda. bence en azından dene ve gör o yöntemle karar...
  5. O

Ynt: Bıçak Tercihi İçin Yardım Talebi wilderness camp yaptığım için biraz korunma amaçlı (hem yabani doğadan hem yabani insanlardan=), hem de yeri geldiğinde balta hatta kürek niyetine kullanabiliyorum.ama dediğiniz gibi ufak işlerde işlevsel olmuyor.

6. O

Ynt: Bıçak Tercihi İçin Yardım Talebi tercihimi et kalınlığı sebebiyle ve daha ufak olması açısından Bora M 421 Küçük Wild Boar Wenge Saplı Bıçak olarak kullandım. elime geçip de kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım.

7. O

Ynt: Çadır Yaşamında Lens Kullanımı benim de kaygım o yönde. bunun net bilgisine ulaşmayı planlıyorum.
  8. O

merhabalar. doğa kamplarında kullanacağım bowie bushman bir bıçağım var fakat el işleri için aşırı büyük geliyor. bu sebeple daha ufak çaplı bir bıçak almaya karar verdim. fakat ıkı secenek arasında kararsız kaldım. biri Bora M 314 Cougar Wenge Saplı Bıçak diğeri ise Bora M 421 Küçük Wild Boar...
  9. O

merhabalar. uzun süredir tek başıma veya en fazla 2-3 kişilik gruplar halinde wilderness kamp yapıyorum. çok profesyönel olmasam da amatörce bu zevki 4-5 senedir tadıyorum. göz bozukluğumdan ötürü kontakt lens veya numaralı gözlük kullanıyorum. fakat özellikle yaz kamplarında gözlük kullanımı...

10. O

Çakı ve Bıçak Seçimi

kamptan döndüm. kullanış olarak harika bir bıçak, mızrak olarak kullanılabilmesi de bir avantaj. gerçekten dedikleri kadar keskin ve kesemeyeceği bir şey yok gibi duruyor. büyük ve orta ölçekli işlerde kullanım için büyük kolaylık sağlarken, ince detaylarda kullanım için fazla büyük bir bıçak...

11. O

Seyyah Yaşam Tarzı

Ynt: Seyyah Yaşam Tarzı helal olsun dostum. konuyu daha yeni gördüm. muğla tarafında dalyan ekincik ve çevresine mutlaka konaklamanı öneririm. hatta yaz aylarında buralarda olursan konaklama içinde yardımcı olabilirim (dalyanda). tam olarak kafamdaki plan olmasa da yakın bir yaşayış tarzı...
  12. O

Çakı ve Bıçak Seçimi

elime bu sabah geçti. (sipariş vermiştim). görünüş olarak harika. bakalım ikiüç gün sonra kampa gideceğim. orada deneyimleyip, işlevsel boyutundan bahsetme niyetindeyim.

13. O

Çakı ve Bıçak Seçimi

yabani doğa kampı yaptığım için (tam adını bilmiyorum kamp alanları haricinde, doğaın ortasında) ortalama bir bıçağa çok ihtiyacım oluyor. teknik konulardan çok anlamamakla beraber, bıçak almak için ufak çaplı bir araştırma yaptım. gerek bu siteden, gerekse yabancı kaynaklardan. bu bıçağın...
  14. O

Garipçe Köyü(veya Sarıyer Civar Köyler)hakkında Yardım? Bilenler Lütfen Bakın...

Ynt: Garipçe Köyü(veya Sarıyer Civar Köyler)hakkında Yardım? Bilenler Lütfen Bakın... garipçe mezarlığının yanından koya bir yol iniyor baya bir dik. sanırım tek iniş yolu orası. yazın kalabalık olduğu söyleniyor. ben hep kış gittiğim için kimsecikleri görememiştim. orası uygun olabilir...
  15. O

Kamp Güzergahı Tavsiyeleri

merhabalar, şubat ayında, likya yolu tarzında, yani hem bi yürüyüş parkuru içeren hem de doğa içerisinde (burada kastım, insandan olabildiğine uzak, vahşi doğa, kamp alanları değil) bir rota konusunda yardımcı olabilir misiniz? 5 10 gün konaklamalı düşünüyorum. bu süre uzatılabilir de. likya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR