Bıçak Tercihi İçin Yardım Talebi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ock Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,227

ock

Yeni Üye
merhabalar. doğa kamplarında kullanacağım bowie bushman bir bıçağım var fakat el işleri için aşırı büyük geliyor. bu sebeple daha ufak çaplı bir bıçak almaya karar verdim. fakat ıkı secenek arasında kararsız kaldım. biri Bora M 314 Cougar Wenge Saplı Bıçak diğeri ise Bora M 421 Küçük Wild Boar Wenge Saplı Bıçak et kalınlığı, boyut ve şekil farkları var. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Etiketler
bıçak
Ynt: Bıçak Tercihi İçin Yardım Talebi

tercihimi et kalınlığı sebebiyle ve daha ufak olması açısından Bora M 421 Küçük Wild Boar Wenge Saplı Bıçak olarak kullandım. elime geçip de kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım.

Selam,
Kamplarda bowie bushman ile ne yapıyorsunuz merak ettim.
Bir isviçre çakısı daha kullanışlı olacaktır. Yekpare bıçaklar güzel sağlam ama çoğa zaman ufak bir çakı her işinizi görecektir.

Saygılar

wilderness camp yaptığım için biraz korunma amaçlı (hem yabani doğadan hem yabani insanlardan=), hem de yeri geldiğinde balta hatta kürek niyetine kullanabiliyorum.ama dediğiniz gibi ufak işlerde işlevsel olmuyor.

ne oldu kucuk wıldboaru kullanma fırsatı bulabıldınız mı? ızlenımlerınız nelerdır?

bıçak ve deri muhafazası çok sağlam. keskinliği ve et kalınlığı gayet tatmin edici. fakat ellerim çok büyük olmamasına rağmen bıçağı kullanırken serçe parmağım dışarda kalıyor. ele mükemmel oturduğunu söyleyemeyeceğim o yüzden. uzun kullanımda insanı yorabilir.

Paylasiminiz icin tesekkur ederim.bende buyuk wildboar var ve aklimdan enzo camper ile degistirmek geciyordu ama artik vazgecdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR