Arama sonuçlarınız

1. Fronti32

Far Yıkama

Ynt: Far Yıkama peki kusura bakmazsanız bir soru daha sorucam fazla oldu biliyorum ama su deposu ayrımı yoksa camsuyuyla bir mi ve yaptırsak maliyeti ne olur anlayışınız için teşekkür ederim

2. Fronti32

Far Yıkama

Ynt: Far Yıkama Bende çalışmıyor peki sorun neyden kaynaklı olabilir
  3. Fronti32

Far Yıkama

Ynt: Far Yıkama Cam suyuna basılı tutuncamı farlar açıkken

4. Fronti32

Far Yıkama

Tüm fronticilere selamlar arkdaşalar bir kaç sorum olacak Far yıkamanız çalışıyormu? Far yıkama nasıl çalışıyor? Far yıkama bozuksa nedendir be nasıl yapabiliriz Cevaplarınız için teşekkürler araç B kasa
  5. Fronti32

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar sizlere müsade ederseniz bir kaç sorum olacak. benim far yıkamalar çalışmıyor sizlerin çalışıyor mu ? nasıl çalışıyor ? ve problemi nasıl giderebilirim ?

6. Fronti32

Motor Modifiyesi

Ynt: Motor Modifiyesi Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Açık hava filitresi zaten var arabada Ve benim anlatmama gerek yok siz daha iyi bilirsiniz bassakta yakıyor basmasakta ben daha 16 litrenin altına düşemedim hemde fronteraya yaktığı hepsi helal olsun :D Arkaya başka...

7. Fronti32

Frontera Da Ki Hız Rekorunuz Nedir ?

Ynt: Frontera Da Ki Hız Rekorunuz Nedir ? Radar dedektörü veya trapster diye bir program var telefonlar için ama mantıkları çok farklı
  8. Fronti32

Motor Modifiyesi

Ynt: Motor Modifiyesi Aynen araba ne kadar müsade ederse o kadar limitlerinde kullanmak git bmw felan al diyen çok oldu Ama cidden fronteradan aldığım zevki hiçbir arabadan alamadım bugüne kadar. Geniş tabanlı lastik olurda 6 bijonlu jant bulamadım ya ne yazıkki peki o torsiyon ile kaç cm...
  9. Fronti32

Motor Modifiyesi

Arkadaşlar ilk olarak hepinize merhaba ben aranıza yeni katıldım ama benim merakım Off-road a değil daha çok asfalta kavşaklarda yanlamak felan :P Ama ortak olduğumuz nokta frontera :D İstemezseniz dışlayabilirsiniz :D Benim bir fikirim var diyorumki şu hava filitresinin motora bağlı olduğu...

10. Fronti32

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? Orjinalden Türkçe ekstra birşey yapmadım ama tech2 ye bağlayıp Türkçe yapılabilir

11. Fronti32

Frontera Da Ki Hız Rekorunuz Nedir ?

Ynt: Frontera Da Ki Hız Rekorunuz Nedir ? Tokat turhal yolunda 190 ı gördüm tabiki benim arabada asfalt lastiği var.
  12. Fronti32

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? Ocağıma incir ağacı dikti kmye 1 tl :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas