Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dünya'nın En Zor Oyunu
Doğa sporları hakkında her türlü bilgiye ulaşabildiğim ve kendi bilgilerimi paylaşabildiğim bir site olması çok güzel.
TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM.
Bisiklet ile ilgili bölümede hemen baktım zaten :)
4x4 alana kadar bisiklet ile idare edeceğiz artık :)
Doğa ile olan herşeyi çok severim. 4x4 aracımız yok ama arabayla bile şehir içinde gezmem, hemen bizim burada radar var oraya doğru giderim :)
Ayrıca bisiklet ile doğada gezmeyide çok seviyorum,bisikletde doğada gezerken direk açık hava ve hiçbir ses olmaması ayrı...
Teşekkür ederim, ayrıca yardımınız içinde teşekkür ederim. Oyunu bitirdim fakat ölüm sayısı bayaa yükseldi :) Tekrar vakit bulurda oynama şansım olursa çok az ölümle bitireceğim. Hedefim 0 ölümle bitirmek fakat bölümün birini tam olarak çözemedim orada kaybım...
yardımınız için çok teşekkür ederim. Aslında o kadarda zor değilmiş ama ben kendimi öyle inandırmışım sanırım. Ben bu bölümü geçemiyorum diye bırakmıştım :)
mesajınızı okuyunca hemen oyuna girdim ve 45dk sonra sonuç :)
Ayrıca çevremde herkes bana güveniyor :) birçok...
Elimde olan diğer bölümlerde burada isteyenler bakabilir.
8.Bölüm 0 ölüm
9.Bölüm 0 Ölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm
26.Bölüm
__ C J 7 __ 26.Bölümü geçemedim yardımcı olurmusun nasıl geçiyorsun 26'yı üstteki sarı topları alamadım bir türlü ???
26.Bölümü geçemedim ama başarım kötü değil uzun zaman önce bunu yapmıştım