Arama sonuçlarınız

1. M

Japon Sobasıyla Da Çok Güzel Isınılıyor. Nokta

Değerli arkadaşlar. Uzun uzun anlatmadan hemen sadede geliyorum. Ben şantiyeci olduğum için zaten bıkmışım harala güreleden, tartışmadan , kavgadan, gürültüden; geceleyin en ufak bir sese katlanamıyorum. (kuş sesi, su sesi, para sesi hariç) ;D (hatun sesi dahil) ;D vıdı vıdı edince ;D Anne...

2. M

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları Tecrübelerini paylaşan tüm kıdemli arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Karavancılık çok derin bir mevzuu imiş içine girince anladık. 20 kaada maloldu. Şimdi ise başlamadan önce neden buraları okumadım diye hayıflanmaktayım. Bu sefer doğru karar vereceğim alimallah. ;D...
  3. M

Klasik Isınma Aracı; Odun Sobası

Ynt: Klasik Isınma Aracı; Odun Sobası Ben de odun sobasından yanayım, ne güzel çıtır çıtır sesi de var. ;D ;D ;D ;)

4. M

Hararet Konusunda Bir Bilgi De Ben Vereyim

Ynt: Hararet Konusunda Bir Bilgi De Ben Vereyim Değerli es45. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Sizin belirtmiş olduğunuz konular gerçekten önemli, sürekli kontrol etmek gerekiyor gerçekten. Ben 11. günün sonunda sorunu çözebildim, o kadar kafa patlattıktan sonra...
  5. M

Ynt: Hararet Konusunda Bir Bilgi De Ben Vereyim Konuya devam edeceğim.

6. M

Değerli doğasever ve vosvosçu arkadaşlarım. 18 Ag. 2013 tarihinde İstanbul'dan, 2100 cc benzinli+lpg li bir t3 vosvos almış bulunmaktayım. Ankara merkezli bir inşaat firmasında, Muş hst. inşaatı şantiye şefiyim. Planım şuydu: İstanbul'dan Muş'a t3 le gelmek, 3 ay sonrası işbitiminde ise Muş'tan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri