Arama sonuçlarınız

1. wadow

Hyundai Galloper Club Türkiye

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Selam, Ad-Soyad: Adnan GÜL Doğum Tarihi: 1978 İl : İSTANBUL Meslek: GAZETECİ Mail: adnanguel@gmail.com Gsm: 0532 350 26 85 Araç : Galloper II 3000 V6 OTM Vites Lpg. 35x12.5-15 maxiss ve 4'' yükseltme İlgi Alanları: Doğa Gezileri, Kamp, Su altı sporları...

2. wadow

HYUNDAİ GALLOPER YEDEK PARÇA OLAN ARKADAŞ VARMI?

Ynt: Hyundai Galloper Yedek Parça Olan Arkadaş Varmı? Çok memnun olurum İstanbul'dan Aydın'a giderken yolda kaldım araç şu manisa hyundai yetkili servisinde bir haftadır orada ve benden kapakları bekliyorlar bana boşu gerek dolu olmasına gerek yok ama öyle satarlarsa öylede alırım, haber dar...
  3. wadow

HYUNDAİ GALLOPER YEDEK PARÇA OLAN ARKADAŞ VARMI?

Ynt: Hyundai Galloper Yedek Parça Olan Arkadaş Varmı? Selam benim de 1999 model 3.0 V6 var ve silindir kapağındaki su kanallarını patlatmış şu anda silindir kapağı arıyorum elinde olan yada ulaşabileceğim birine yönlendireceklerden yardım bekliyorum

4. wadow

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO SIRA NO ADI VE SOYADI RUMUZU ARACI KATILIM YERİ 01- Levent BALIKAY balikay 1997 2.2i 4 kapı İzmir-Seferihisar 02- Murat...
  5. wadow

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler O zaman haber bekliyor olacağız ..

6. wadow

Frontera sport nasıl yükseltirim

Ynt: Frontera sport nasıl yükseltirim Şnorkel konusunda yardımcı olabilirmisiniz?

7. wadow

Frontera sport nasıl yükseltirim

Ynt: Frontera sport nasıl yükseltirim Aynı kasa dan bende de war we ben aracımı yükselttim bana maliyeti iki yüz lirayı buldu we inanılmaz değişti araç. Eğer istersen yardımcı olabilirim. Ustanın atölyesi yenibosnada.
  8. wadow

frontera cam rüzgarlıgı yardım

Ynt: frontera cam rüzgarlıgı yardım Ewet bilen warsa banada yardım etsin hatta camüstüne takılan şapka kep ten de istiyorum bilen warmıdır??
  9. wadow

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler 98 Mode3l Frontera 2.2 için snorkel nereden temin edebilirim? Bilgisi olan warsa yardımcı olursa sewinirim.

10. wadow

Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...

Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj... Peki İbrahim Usta'nın yeri nerededir? Bilen warmı?

11. wadow

Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) Merhabalar ben yeni üye oldum ve c.tesi bende gelmeyi planlıyorum 4 çeker frontera var bende fakat off road hazırlığı yok o yüzden seyirci olarak katılacağım:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri