Arama sonuçlarınız

1. Motosikletci

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Mehmet bey merhaba. Verdiğiniz linkteki botun, goratex özellikli bir benzeri olsa(var mı bilmiyorum), yani lastik tabanlı, her tarafı çarşak kaplı fakat goratex destekli, yine de şehir içi kullanımlarda bir rahatsızlık yapar mı? Yaparsa bu terlemeden değil de sanırım ayak...

2. Motosikletci

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bu başlığı okuyan pek üye yok sanırım. Lastik tabanlı ve goratex özelliğini barındıran çok fazla bota rastlamadım. Şu ürün hakkında bilgisi olan, mümkünse kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum...
  3. Motosikletci

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhaba. Foruma yeni üye oldum. Tanışma başlığından sonraki ilk mesajımı buraya, aklımı kurcalayan bot arayışıma çare bulmak için yazıyorum(bu başlığın tümünü okuyamasam da birkaç gündür farklı sayfalarına göz gezdirdim). Yaklaşık birkaç haftadır girdiğim bot arayışı, son 1...

4. Motosikletci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben Kıvanç :) İstanbul' da yaşıyorum. Siteye, internet üzerinden, kendime bot araştırırken rast geldim. Ve istediğim bilgilerin fazlasını, burada buldum diyebilirim. Hal böyle olunca, bilgi yüklü bu siteye üye olmadan duramadım. Bu tanışma...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri