Arama sonuçlarınız

1. H

Ocak Sonu İskandinavya Gezisi Saçma Mı Olur?

Ynt: Ocak Sonu İskandinavya Gezisi Saçma Mı Olur? öneriler için teşekkürler arkadaşlar, bugün vizeye başvurdum ve ayın 15'ine gelecek büyük ihtimalle. şimdiden bir heyecan sardı valla :) st peter'de değil de isveç ve finlandiya'da ırkçılık olduğunu duymuştum ben aslında?

2. H

Ynt: Ocak Sonu İskandinavya Gezisi Saçma Mı Olur? evet ecolines kullanacağız. bildiğim kadarıyla evet isveç ve finlandiya pahalı ama diğer yerlerin normal olduğunu zannediyordum, en azından diğer avrupa ülkeleri kadar olduğunu zannediyordum. couchsurfing keşke yapılabilse ama iki erkeğe kim...
  3. H

Ynt: Ocak Sonu İskandinavya Gezisi Saçma Mı Olur? önerileriniz için teşekkür ederim :), dönüş biletini aldım dün, keşke bir gün daha bekleseymişim :/ kayak yapmayı bilmiyorum açıkçası ama karlı havaları, karı küçüklüğümden beri çok sevmişimdir. kayak dışında ne gibi güzel tarafları olur kışın...

4. H

Ynt: Ocak Sonu İskandinavya Gezisi Saçma Mı Olur? yok gezi toplam 9 gün sürecek. karanlık konusunu çok dert etmiyorum açıkçası, zaten istanbulda'da neredeyse her gün hava bulutlu sisli, 4 te hava kararıyor çok fark edeceğini sanmıyorum benim için :D
  5. H

Ynt: Ocak Sonu İskandinavya Gezisi Saçma Mı Olur? teşekkürler öncelikle, stockholm ve helsinki toplam 4 gün olacak zaten de, diğer yerler o kadar pahalı değil diye biliyorum. ama kışın o soğukte sıfır derecenin altında nasıl o kadar yağmur yağdığını anlamadım edebiyatçı, senin dediğin...

6. H

Merhaba arkadaşlar, ocağın sonunda bir arkadaşımla iskandinavya'yı gezmeyi planlıyoruz. daha doğrusu o planlıyordu sonra beni çağırdı. rota şöyle; budapeşte, oradan uçakla stockholm, oradan gemiyle helsinki, oradan gemiyle tallinn, oradan otobüsle st petersburg, oradan otobüsle riga. sonra...

7. H

Sömestr Tatilinde İnterfly (yol Arkadaşı Arıyorum)

Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. Direk konuya geçeyim; üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Bu sömestr tatilinde daha önce hiç gitmediğim Avrupa'ya gitmek istiyorum. yaptığım araştırmalar sonucu interfly paketleri baya cazip geldi. Ancak arkadaşlarımın programları uymadı. tek başına...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri