Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz-
Saol Onur senin desteğinle oldu.. ha senin xj sanayiden çıkmadımı daha... şaka onur dün gördüm araç süper olmuş, kokpit ışıl ışıl kapı içleri tertemiz.. bayiden yeni alınmış gibi olmuş. Eminim hiç kimse senin kadar aracına özen göstermiyordur...
Son resimlerini aracı yıkadıktan sonra ekleyeceğim.. lastik seçimimizi cooper discoverer at3 255 70 16 jant orj.üzerinde kaldı.
Diskler balatalar-Keçeler filtreler-Ön arka defransiyel şanzuman arazi ve motor yağ değişiminden sonra geldik son aşamaya..
Lastik seçiminde tavsiyenize ihtiyacımız olacak.. bf goodrich all terrain 255 70 16 veya 245 75 16 mı? hangisi uygun olur..
Saolun jantları şuan değiştirmeyi düşünmüyoruz, orj. hali kalsın derim. Lastikleri de ağır arazide kullanmayacağımız için % 50 off % 50 on road 245 veya 255 70 16 A/T nasıl olur sizce?
şuana kadar yapılan işlemler ve parça neredeyse aracın bedeline yaklaştı ama değiyor ortak araç fabrikadan çıktığı gibi tertemiz oluyor...
Kerim usta kutuları açarken, biraz utangaçtır ama şeker gibi adamdır işini dört dörtlük yapar kendisi...
Erdoğan Bey, tüm yazıları orjinalleri ile yenilendi istanbuldan jeep aksesuar ve yedek parça tedarikçimiz kuddusi beyden aldık özelden cep numarasını verebilirim. fakat bu parçalar yurt dışında geliyor olmaları sebebiyle biraz pahalı..bizde yeni...
Ynt: Araç Seçimi Ve Araçlar Hakkında Siz Değerli Üstadlarım Bana Yardım Edermisiniz ?
Doğru söze ne hacet ve emeğe saygı duymaktan başka, bizzat gözümün önünde canlandı hatıralar... bence bütçenizin yarısına aracın alımıyla başlayabilirsiniz. yanlış anlaşılmasın ciddiyim. bugün 4*4 piyasasında...