Arama sonuçlarınız

1. karaduzen

Istanbul Avrupa Yakasi [emoji1250]ay Yildiz Off-road Team[emoji1250]

0 553 280 54 78 , beklerim, akşam 5 ten sonra her daim müsaitim.

2. karaduzen

Kasım ayındaki gezide , dönüş yolunda ağır arazi yapacaz diyenlerle, sizden ayrıldıktan sonra olaylar olaylar. Daha parkura giremeden öncü araçlar çakıldı. Kırmızı nivacı arkadaş aşırı zorlama hareketler falan. Neyse başka yoldan devam edelim dendi. Bu sırada sonda kırmızı niva ve önünde ben...
  3. karaduzen

İbrahim bey , senin terios baya baya offroad yapar olmuş, ilk geziden bu güne baya bi zorlamışsınız. Güzel kareler.

4. karaduzen

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Whatsapp grubunda olmayan arkadaşlara rota görseli. Buluşma yeri Binkılıç, saat 8, 27 kasım pazar. Yeşil yol izlenecektir.
  5. karaduzen

konu anlaşılmıştır. Çok ağır olmayan bir rota izleyelim. Çamurda debelenmek yerine, benzini daha fazla yer görmeye harcayalım. Ben yeni bir rota çizip paylaşayım. İsterseniz biraz trekking yapacağımız korsan koyuna da inebiliriz. Veya çilingoz u besleyen, motordere ve çanakdere içinde de...

6. karaduzen

ek olarakta; kimde ne araç var ve lastik ne takılı üzerinde? bunlarıda bilirsek ona göre bir güzargah planlarız.

7. karaduzen

Çatalca - Gümüşpınar köyü girişine gelmeden kavşak var. Buluşma noktası olsun. Bu yol; eski kırklareli-istanbul yolu olarak bilinir. Buradan kuşkaya'ya çıkarız.Su kemerlerini görmek isteyenler olursa ara yollara gireriz.Yok devam edelim denirse, karamandere'ye inişe geçeriz.Burada güzel bir...
  8. karaduzen

aile ile gezi olacaksa daha basit etaplara yönelebiliriz. Keşif amaçlı. Hem tarihsel hem doğa gezisi tarzında. Anastasius suru, roma su kemerleri, Evcik plajı ve kuşkaya tepesi gibi komple bir tur da olabilir.Ben aracı bu haftasonu bakıma alacağım, önümüzdeki haftaya uygun olurum en erken. Ama...
  9. karaduzen

karamandere-çilingoz rotası (ağır), Hallaçlı cehennem çukuru(ağır), sefaalan-karatepe-kastro(orta), karamandere-kuşkaya-kurşungerme kemeri-gümüşpınar(orta), kıyıköy-iğneada kumdan ve longozdan(ağır) . Kıyıköy-poliçe-panayır iskelesi(orta)...Araçların durumuna göre bu rotalardan biri...

10. karaduzen

Jawa 350ts Bu Işe Uygun Mu?

tüm motorculara selam, 4x4 aracım var, fakat yazın arazide pek keyif vermiyor. eski bir motor alıp, cross'a çevirip nostalji yapmak istiyorum. bunun için efsane jawa'yı düşündüm. hem fiyatı uygun hemde yapmak istediğim modifiyeye izin veriyor. Fakat motor hakkında fazla bilgim yok. Tavsiye eder...

11. karaduzen

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

Rusya da uaz'ın tercih edilme sebebi alt yapısının modifiyeye daha uygun olması. Rusya daki araziyi düşününce; tabanı geniş büyük lastik takabilecek araçların daha kolay yol alabilmesi.(ince paletli alman tanklarının batıp, geniş paletli rus t34'lerinin savaşın gidişatını değiştirmesi) bu...
  12. karaduzen

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

Olay gerçekten sadece f\p ise; cevap lada niva'dır. dünya da bunu görmüş olacak ki en çok satılan(2 milyon+) 4x4 olmuştur. Tabi bunu söylerken offroad'un sadece derin kanallardan ibaret olmadığını varsayıyor, tüm araçları da stock halde değerlendiriyorum. İşin içine modifiye girince; sadece araç...

13. karaduzen

İyi günler sitede yeniyim lada niva almayı düşünüyorum araca böyle bir lastik jant yapmak için araca

Bu tarz geniş lastikler niva da hem keyif vermez hem de bütün yürürü bozar. Ama cadde de görüntü olsun diye takacaksanız, takılır. Arazi de ilk rampa da bayılır veya debriyaj yer, aksları kasar, difransiyelleri patlatabilir. Niva ya ince, yüksek yanaklı lastik takmak en mantıklı seçim olacaktır...
  14. karaduzen

Niva Almayı Düşünüyorum, Yardım...

niva alacaksnız en önemli yeri kaportadır. Kaporta sağlam olsun gerisi kolay çözülür. arabanın altına eğilmeden sakın almayın, veya bir kaportacıya kesin gösterin. yakıt olarak; gazda 300-400 krş yakar.( her şey standart haldeyse). benzinde 500 krş tan başlar kullanım şekline göre ve yola göre...
  15. karaduzen

Offset Değerleri

evet hocam, yabancı kaynaklara bakayım dedim; half offset , full ofset vs. dediğin gibi böyle bir şey yok. Bizim millet uydurmuş, mm'sini bilmeden sallıyorlar. Jant alacaktım vazgeçtim. dediğin gibi ne artısı belli ne eksisi. Belli olanlara bakacağım artık.

16. karaduzen

Offset Değerleri

Yarım offset, tam offset gibi söylemler kaç mm'ye denk gelmektedir? Mesela adam üzerinde yarım offset jant var diyor. Burdan kaç mm/cm anlamalıyız?
  17. karaduzen

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat standart tampona koymuşsunuz, hava girişini çok engellemiş.2 yöntem geldi aklıma. 1- yeni bir tampon yaptırım biraz hava boşluğu açmak, vinç aşağı veya yukarı alınacak. 2- manuel kontrollu 2'li soğutma fanı koyacaksınız. müşürde koyulabilir ama radyatör veya fan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri