Arama sonuçlarınız

1. G

Lada Niva 100km 17 Lt Benzin Yakarmı

Ynt: Lada Niva 100km 17 Lt Benzin Yakarmı önelikle cevap için teşekkür ederim gaz yememede lasdikden olabilirmi

2. G

NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM.

Ynt: Niva Yakıt Tüketimi İçin Acil Yardım. İflas Ediyorum. bende o sevyeye düşürmeye ugraşıyorum 17lt yakıyor birde 2003
  3. G

Lada Niva 100km 17 Lt Benzin Yakarmı

2003 niva var dagda sürerken çok zevk alıyorum ama gönül rahatlıgıyla bir binemedim 1.7 tüpde bir türlü düzen tutmadı benzinde binelim dedik benzindede belli bir süre yokuş çıkıp indikden sonra gaz yemez oluyor 4 den3 e 3den 2 ye olmadı 1 alyorum zoru yorum biraz ziplayarak gittikden sonra...

4. G

Lada Niva Gaz Yemiyor Mersin De Bildiginz İyi Bir Usta Varmıı

Ynt: Lada Niva Gaz Yemiyor Mersin De Bildiginz İyi Bir Usta Varmıı birde gaza bile 400 500 arsı yakıyor
  5. G

Lada Niva Gaz Yemiyor Mersin De Bildiginz İyi Bir Usta Varmıı

2003 niva aldım 1.7 sıralı lpg var bir turlu ayar yapamadık araç 5 10 km gidnce gaz yemez oluyor biraz zorlyınca yada durup dinlenince devam ediyor tüpdendir dedik benzindede aynı 30 km gidince hararet gösdergesi normal ama önde sankı su kaynıyor aracı çok sevdim ama olda kalacagım korkusuyla...

6. G

Discovery Mi Proda Mı

arkadaşlar discovery ile proda arasında kaldım bütçe 150-200 arası agır off rood yok dag doga gezmeyi seviyorum şehrler arası gezi de olacak inşallah uzun süre binmek istiyorum şmdiden yrdımcı olacakllllara tşkkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri