Arama sonuçlarınız

1. mertkans

Suzuki grand vitara diferansiyel on kapağı

Arkadaşlar merhaba 2004 grand vitaranin resimde gördüğünüz diferansiyel on kapağı takoza bağlanan yerlerden kırıldı, parca alüminyum kaynak vb. olmuyor, agrida yaşıyoruz sanırım diferansiyeli sokup göndermemiz lazim, bilgisi olan yardim edebilirse sevinirim.

2. mertkans

Honda HR-V

Ynt: Honda Hr-v arkadaşlar 2004 aracımın sol arka stop lambası kırıldı, nereden bulabilirim? yan sanayisi var mı bunun? Başka bir aracın stop lambası ile aynıymış gibime geliyor bilginiz var mı?
  3. mertkans

Honda HR-V

Ynt: Honda Hr-v aracı görmeden 180bin demesini neye dayandırıyor bilmiyorum ama internette okumadık yer bırakmadım diyebilirim ve orjinal yağı koyduktan sonra şanzımanı bozmanın yetenek gerektirdiğini söyleyen bir sürü kullanıcı vardı. Bir sürü de ileri geri konuşan kişi gördüm. İlerleyen...

4. mertkans

Honda HR-V

Ynt: Honda Hr-v ben daha yeni 2004 model 5 kapısını aldım. 170binde 2001 civic aracımın üzerine 4 bin verdim. benim aracın piyasası 19 20 bin idi. Honda özel servisine götürüp gösterdim almadan aracı herşeyini söylediler. Cvt vites için içinde orjinal yağ yoktu. titreme yapıyordu, orjinal...
  5. mertkans

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba İsmim mertkan ağrıda yaşıyorum. Aslen ankaradanım. Doğayla ilgili bisiklet, karda araçla dolaşma, kayak yapma gibi aktivitelerim olmakta. Bol paylaşımlar...

6. mertkans

Honda HR-V

Ynt: Honda Hr-v arkadaşlar bundan önceki aracım honda civic vtec 2001 idi. Bu araçta teybin üzerinde teyp genişliğinde bir göz bulunuyordu. Hrvde ise bildiğiniz gibi teybin üzeri yarısı göz yarısı saat bulunmakta. Oradaki saat gözüme çok kötü gözüküyor. Saati söküp tüm göz olacak şekilde...

7. mertkans

Honda HR-V

Ynt: Honda Hr-v Bende bircok aracımda brc kullandım. Hiç birinde en ufak bir sorun yaşamadım. Hrv araç aldım yeni üzerinde zavoli takılı, şimdilik bir sorun gözükmüyor. Lpg takılı olmasaydı gözüm kapalı brc takrırırdım.
  8. mertkans

Ağrı Bubi Kayak Tesisi

Ynt: Ağrı Bubi Kayak Tesisi Ağrıda yaşıyorum. 400 m uzunluğunda küpkıran kayak tesisi vardır. Kaymayı öğrenmek haricinde hiç bir işe yaramaz. Maalesef bu konunun içeriğini oluşturan kayak merkezinin yerinde yeller esmektedir. Civarda bolca kayak merkezi var, her biri yaklaşık 200 km uzaklıkta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri