Arama sonuçlarınız

1. B

X-traılciler Neredesiniz

Ynt: X-traılciler Neredesiniz sagol cok yardımcı oldun

2. B

Orjinal İngilizimi Satıyorumm

Ynt: Orjinal İngilizimi Satıyorumm inşallah bitanede bizim olur
  3. B

Ynt: Orjinal İngilizimi Satıyorumm alanada satanada hayırlı olsun ALLAH güle güle binmek nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah

4. B

X-traılciler Neredesiniz

Ynt: X-traılciler Neredesiniz sevgili serkan peki aracın uzunlugu yere yakınlıgı problem olmuyormu arazıde.yoksa ona göre olan yerlere gir diyosun
  5. B

X-traılciler Neredesiniz

Ynt: X-traılciler Neredesiniz teşekkürler bende bunu istiyordum yani amacıma uygun daha önce bu aracı kullanmış arkadaşların yanıtlamasını.sen çok iyi oldun sagol yeni sezonda sana rasgele

6. B

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur teşk alındı

7. B

Ynt: Orjinal İngilizimi Satıyorumm kusura bakma gec gördüm gecmiş olsun.şükür cana gelmemiş
  8. B

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur bana gelmedi halildinkci_06@hotmail.com tekrar denermisin teşekkürler
  9. B

2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6

Ynt: 2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6 çok teşekkür ederim

10. B

Ynt: 2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6 kusura bakma avcı olunca ve köpek denince aklıma ilk av köpegi geliyorda :)daha önce xl7 paylaşmıssın nasıl görebilirim eh acemilik böyle zor işte.

11. B

Ynt: 2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6 slm ilhami bey bagaj konusundan neden xl7 tercih etmediniz?bende bir 4x4 düsünüyorum ama sizin gibi ava giderken malzememive köpegimi koyacak geniş bagajlı.onun için xl7,xtraıl ve asıl gönlümdeki defendeer.sorum şu her modeline bindim demişsiniz xl7...
  12. B

X-traılciler Neredesiniz

x-traılciler görüyorumki uzun zamandır yoksunuz.eger giren olursa bır sorum olacak.uzun zamandır arastırma icindeyim bu4x4lere.nıyetım defender ama off-road yapacakta degılım.sadece ava gıdecegım bı 4x4 niyetim.ama kafam allak bullak oldu.simdi yardımlarınıza ihtiyacım var.birkac arac arasında...

13. B

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur halildinkci_06@hotmail.com teşekkürler
  14. B

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur teşekkürler mail attım oraya atarsan sevinirim
  15. B

Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla... hayırlısı olsun.digerinin fotosunu gördüm ustalarımı tebrik ederim daha gelişmişini yapacaklarından şüpem yok sanat yapmışlar adeta ellerinize saglık hayırlı işler kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun

16. B

Benzinlimiiii Dizelmii???????

daha önce yapılan acıklamaları okudum hepinizin agzına saglık.ama kafam iyice karıştı.anladıgım kadarıyla lpg ve dizel arasında sarfiyat olarak cok fark yok.motor ömrü ve motor masrafı acısından benzinli daha uzun ömürlü ve masrafı daha az.bu kriterlerde of-road yapmayacagıma ve aracı cok...
  17. B

Benzinli Defender

benzinliler benzinde ne yakar lpg olursa ne yakar ve lpgde performansda sıkıntı oluyormu.cok olmassa eger dizelde ne yakıyo kusura bakmayın niyetim defender de dizelle benzinli kıyası yapıyorum sagolun
  18. B

Ynt: Orjinal İngilizimi Satıyorumm fiyat nwdir bilgilendirirsen sevinirim

19. B

Cherokee 3.1 Td Almayı Düşünüyorum Yardım

Ynt: Cherokee 3.1 Td Almayı Düşünüyorum Yardım tşk ler mert köse ben bagaj için tercih etmiştim
  20. B

Cherokee 3.1 Td Almayı Düşünüyorum Yardım

cherokee 3.1 td 2000 veya 2001 almayı düşünüyorum ne önerirsiniz sorunları varmıdır tavsiye edermisiniz bilgisi olandan yardım bekliyorum hepinize tşk ederim şimdiden

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri