Arama sonuçlarınız

1. fatih demirez

Adapazarı Çevresinde Kamp Alanı Tavsiye Edebilecek Olan Var Mı

Ynt: Adapazarı Çevresinde Kamp Alanı Tavsiye Edebilecek Olan Var Mı internet yoksunluğundan dolayı giriş yapamadım bi süre o nedenle yazamadım buraya . planladığımız tarihler de yağmur yağınca hemde sağanak şeklinde olunca ( ben ne kadar çok sevinsem de bu duruma gruba uymak gerekti ) ertelemek...

2. fatih demirez

Ynt: Adapazarı Çevresinde Kamp Alanı Tavsiye Edebilecek Olan Var Mı burak bey teşekkürler bu video on numara oldu hava da guzel inş guzel olacak tekrar teşekkürler
  3. fatih demirez

Ynt: Adapazarı Çevresinde Kamp Alanı Tavsiye Edebilecek Olan Var Mı burak bey ilginiz için teşekkürler. bu 15 tl yi kendi çadırımızı kurduğumuz zaman da ödüyor muyuz ? bahsedilen tutar oradaki çadırlardan faydalanmak istenildiğinde 1 kişi için ödenen miktar mıdır

4. fatih demirez

Ynt: Adapazarı Çevresinde Kamp Alanı Tavsiye Edebilecek Olan Var Mı zafer bey tavsiyeniz için çok teşekkürler ama sanırım daha yakınımızda ki poyrazlara gideriz. ilk tecrübeyi bi yaşayalım da sonrasında zaten her hafta koşarız ormana gibi geliyo :). murat bey ben de poyrazlar diyordum ama emin...
  5. fatih demirez

sevgili gezenbilir üyeleri merabalar. nihayet ilk kamp tecrübemi 2 hafta sonra yaşamış olucam (inşaallah).2 çift 4 kişi adapazarı yakınlarında kamp atabileceüimiz bir yer arıyoruz.ilk kampımız olduğu için bir kamp alanında kalmaya karar verdik(kızlar da olunca işin içinde zorunda kaldık da...

6. fatih demirez

Motorumla Yeni Kamp Yerleri

Ynt: Motorumla Yeni Kamp Yerleri çok güzel bir düşünce. video da sigara sansürü bile düşünülmüş :). elinize sağlık kolay gelsin. takipteyiz

7. fatih demirez

Şaka Değil Gerçek!! Ayakkabılara Su Geçirmez Vergisi!!!

Ynt: Şaka Değil Gerçek!! Ayakkabılara Su Geçirmez Vergisi!!! bende ilginç dedim videodaki abimizin dediği gibi ilk başta ama sonra hemen geçti o duygu normalleşti :) alıştık artık sanırım.bende bu aralar botumu yenileyim diye dolaşır olmuştum internette uygun fiyata bana en cok hangi bot fayda...
  8. fatih demirez

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 takip
  9. fatih demirez

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler selamlar. ben de şu an konyadayım. öğrenciliğe ve çalışmaya devam fakat burada bir aktivite etkinlik olursa bende katılmak ve organizasyonuna yardımcı olmak isterim. bu arada belki gezenbilir konya grubu tanıtım sayfasında mesaj bırakan üyelere...

10. fatih demirez

Gezenbilir Konya Grubu

Ynt: Gezenbilir Konya Grubu Ad - Soyad:FATİH DEMİREZ Doğum Tarihi Ve Yeri:ANKARA- 1983 Memleket:ANKARA Semt:ŞU AN KONYADAYIM :) İlgi Alanı:TREKKING-KAMP-FOTOĞRAFÇILIK uzun birkaç aydır takipteyim bu siteyi ve buradakiler gerçekten sadece yazmakla kalmayıp yaşıyorlar da. güzel yani öyle işte

11. fatih demirez

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar. ben fatih. fazla yazmayan ama okuyanlardanım sanırım :) iyi ki sadece ekran üzerinde değil gerçek hayatta görüşüp yardımlaşıp doğanın bir parçası olduğumuz hatırlatan bu insanları bulmuşum diyorum kendi kendime. birşeyin üzerine fazla gitmeyip...
  12. fatih demirez

Trekking Grupları (İç Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (iç Anadolu) gecikmeli katıldığımdan bu siteye mesajları da gecikmeli okudum maalesef. konya da trekking grubu var mı bilmiyorum fakat ben varsa da varım yoksa da yapalım olsun :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri