Adapazarı Çevresinde Kamp Alanı Tavsiye Edebilecek Olan Var Mı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih demirez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,777

fatih demirez

Yeni Üye
Yer
konya
sevgili gezenbilir üyeleri merabalar. nihayet ilk kamp tecrübemi 2 hafta sonra yaşamış olucam (inşaallah).2 çift 4 kişi adapazarı yakınlarında kamp atabileceüimiz bir yer arıyoruz.ilk kampımız olduğu için bir kamp alanında kalmaya karar verdik(kızlar da olunca işin içinde zorunda kaldık da denebilir :smiley: ). hem eksiklerimizi de bir görelim istiyoruz. google amca Maden Deresi ve Poyrazlar Gölü nde kamp alanı oldugunu söylüyor fakat yazılar 2 sene öncesine ait. bu yerlerde kamp yapmış olan veya başka bi yer tavsiye edecek olan var mıdır. şimdiden teşekkürler.

Ynt: Adapazarı Çevresinde Kamp Alanı Tavsiye Edebilecek Olan Var Mı

Kerpe ve kefken bölgelerini önerebilirim.3 sene önce o bölgedeydim hem deniz hem de orman bölgesi mevcut. Yanılmıyorsam kefken de birde orman içinde çadır kampı vardı.
Kamp yaptıktan sonra bölge ve durumu paylaşırsanız sevinirim.
:smiley: :smiley:
Saygılar...

2 ay önce poyrazlarda çadır kampı yapmıştık,size poyrazlar ı öneririm,güvenli ve güzel,ateş yakabiliyorsunuz,çadırı göl kenarına kurabiliyorsunuz,piknik masaları mevcut,kapıda güvenlik var

zafer bey tavsiyeniz için çok teşekkürler ama sanırım daha yakınımızda ki poyrazlara gideriz. ilk tecrübeyi bi yaşayalım da sonrasında zaten her hafta koşarız ormana gibi geliyo :smiley:.
murat bey ben de poyrazlar diyordum ama emin değildim. artık orada kalacağız gibi görünüyor. teşekkürler

Fatih Bey size eğlenceli bir kamp geçirmenizi dilerim.Kamp dönüşü bölge ve durum hakkında paylaşımda bulunursanız
sevinirim , gitmek isteyenler için rehber olursunuz.
Saygılar...

Merhaba ,geçen ay poyrazlarda kamp yaptık.Her yıl 3-4 kamp yaparız poyrazlarda.
çok sonlara gitmediğiniz sürece elektrik var.Elektrik istemez derseniz kamp alanının sonlarına gidebilirsiniz.
tuvalet var.
2-3 km mesafede bir büfe var.
Yeşili ve gölü oldukça güzel.
Temiz bir yer

Adapazarında ikamet etmiyor ve daha detaylı bilgi ihtiyacınız varsa beni arayabilirsiniz:05415412654

Burak Bey konaklama için çadır ile gece kalınabiliyor mu? Güvenlik durumu hakkında bilginiz var mı?
Saygılar...

Doğrudur Çadır ile gece kalınabiliyor.Konaklama için giriş ücretinin haricinde +çadır ücreti ödüyorsunuz.(yanılmıyorsam 15TL'ydi)

Geceleri kamp alanını devriye atan bir güvenlik vs görmedim ben hiç.Ama giriş kapısındaki görevlilerin telefon numaralarını alabilirsiniz girerken.

Bu güne kadar güvenlikle ilgili hiç sorun yaşamadık gayet güzel bir tesis

burak bey ilginiz için teşekkürler. bu 15 tl yi kendi çadırımızı kurduğumuz zaman da ödüyor muyuz ? bahsedilen tutar oradaki çadırlardan faydalanmak istenildiğinde 1 kişi için ödenen miktar mıdır

yukarıdaki mesajıma ilave olarak aşağıda eklediğim linkteki video da geçen ay poyrazlarda yaptığımız kampın görüntülerini ve çevreyi izleyebilirsiniz.
Video yu çeken yoldan çık ekibinden Tolga abi

https://www.facebook.com/video.php?v=10152835969301325&set=vb.554561324&type=2&theater

Burak Bey ilginiz ve bilginiz için teşekkürler... :smiley: :smiley:

burak bey teşekkürler bu video on numara oldu hava da guzel inş guzel olacak tekrar teşekkürler

Poyrazlar güzeldir ben de tavsiye ederim.. Çok sık gitmişliğim vardır.

internet yoksunluğundan dolayı giriş yapamadım bi süre o nedenle yazamadım buraya . planladığımız tarihler de yağmur yağınca hemde sağanak şeklinde olunca ( ben ne kadar çok sevinsem de bu duruma gruba uymak gerekti ) ertelemek zorunda kaldık. hem iş hem okul ikisi bi arada olduğundan zaman ayıramayıp mayıs 8 de gidemeyince haziran 8 de gidelim dedik artık. bu sefer bi sorun olmayacağını düşünüyorum. final bütünleme sınavları arasında oradayım inşallah. ilk kampım olacağından paylaşımda bulunacağımdan eminim :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.