Kamp Deli̇'si

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 457

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Arkiler,

Benim de delisi olduğum, Müptelası olduğum şey kampçılık. Aynı zamanda ben bu alanın Delisiyim de arkadaşlar...
Benim arkamdan çok atanlar tutanlar oldu ŞUYMUŞUM BUYMUŞUM diye arkadaşlar....
Bunlarla da bana bir şey olmayacağını herkes gördü.

Etiketler

Arkilerim...

Yeni sezon için kendime yeni bir çadır aldım. Arabadaki yatağımın da sünger kalınlığını 6 cm den 10 cme çeviriyorum. Yanlara yattığımda acıtmasın diye.
Araba ile kamp sırasında KOBO kitap okuyucumdan kitaplarımı okumaya da devam edeceğim.
Yurdum kamplarında kamptan kampa atlayarak gezmek istiyorum bu yaz. Bakalım kısmette neler var. Göreceğiz.

Arkadaşlar,

Benim için tatilin asıl unsurudur kamp yapmak... Gittiğim yerlerde denize girmeyebiliyorum bile. Ama kampımı yaparım. Benim keyfim ve zevkim böyle... Ben bir kamp delisiyim. Bu işi büyük bir tutku ile seviyorum. Kampçıdostlarımı da büyük bir tutku ile severdim ama beni haksız şeylerle dedikodu ile yalan ile suçlamaya kalkıştılar. Sonuçta hiçbir yanlışım olmadığını herkes de gördü, öğrendi.
Kamp yapmak ve kampları sevmek bir suç değil. İnsanlarla dost olmak, dostça yaşamak da bir suç değil...

Benim halen üye olduğum derneklerde pekçok kampçı dostum var. İnsanın karavanı olsa da yine de kenarda bir çadırı olmalı ki zaten çoğu karavancının da kenarda bir çadırı vardır.
Ben derneklerden dostlarımla zaman zaman kamp yapıyorum. Bana kötü şey diyenleri de bir kenarda bıraktım. Dilediğim gibi olup yaşayabilirim ve bu da benim en doğal hakkım.
Bana birinin kötü şey demesiyle asla öyle olmadım. Hala kimseden bir şey istememiş almamış onurlu bir insanım. Bana iftira ile onursal saldırı yapanlarla kimse bir şey yapamadı. Demek ki iftira ile insanlara bir şey yapamıyorlar. Bunun için kanıt gerekiyor.

Ben kampçıdostları olan, kampçıdostlarının sadece dostu olan onurlu ve şerefli bir insanım. İkinci sınıf insan değilim. Bunun ne anlama geldiğini bile anlayamıyorum. Ben bir kampçı gezginim. Dilediğim gibi olmaya ve yaşamaya herkes kadar hakkım var.

Biz sabit tesisler kullanmadan doğada konaklayan insanlar olarak kampçı gezginleriz. Çadır veya karavanlar kullanabiliriz. Çadırımıza veya karavanımıza ne kadar harcadığımız bizi bir sınıf yapmaz. Sapa kulba kapağa itibar etmeyiz. Bizim için önemli olan insandır arkadaşlar araçlar sadece birer araçtır.

Kamp delisi bu edim için deli olan, Bunu çok seven bir insan sadece... Bu insan eşcinsel de olabilir. Bu bir suç değil. Saklanması gizlenmesi gereken bir şey de değil. Bunu gizli yaşayan insanlar herkesten çok korktukları için gizliliği tercih ediyor değiller her zaman...
Kaldı ki defalarca söylediğim gibi ben eşcinsel değil aseksüelim arkadaşlar. Bunun için övünmüyorum ama bundan utanmıyorum da...
İnsanların farklı cinsel tercihleri olması çok doğal bir insanlık durumudur. Bu beni kimse ile erkeklik yarıştırmaya zorlamaz. Eğer çok istiyorsa o da beni erkek bilmesin. Hiç önemli değil...

Ben özgür bir kampçı gezginim arkiler. Dilediğim gibi olur yaşarım ve bu da benim en doğal hakkımdır. Kimse arkamdan ve sırtımdan dedikodu yaparak bana bir halt yapamadı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,076
Kaydolan Son Üyemiz
Kevser Arkan

Çevrimiçi üyeler