Arama sonuçlarınız

1. RationalTR

Range Rover Arıyorum

Tercihen 2006 model ama 2002-2006 arası da olabilir 3.0TD6 motor 250 bin km yi geçmemiş araç arıyorum Arabanın geçmişini bilen birinden almak istiyorum boya değişen olayına takıntılı değilim abartılı olmadığı sürece sorun teşkil etmiyor benim için.. Varsa satmayı düşünen veya tanıdık benimle...

2. RationalTR

L322 3.0td6 Merak Edilenler

Genel olarak bahseder misiniz başınıza gelenleri çözüm yollarını vs bu araçların gerçek deneyimleyenlerin fikri oldukça az kulaktan dolma bilgiler genelde forumlarda lütfen uzun uzun paylaşın

3. RationalTR

Range Rover 3.0 Td6 Vs 3.6 Tdv8

2006 3.0TDV6 mı 2007-2008 3.6 TDV8 Deneyimleyen bilgisi olan arkadaşlar yakıt motor vs kronik sorunları hakkında bilgi verirse çok mutlu olurum.. İki araç arasında kararsız kaldım..
  4. RationalTR

Range Rover Sport Webasto?

Arkadaşlar selamlar 2006 model range rover sport hse sahibiyim. aracımda orijinal webasto var bunu nasıl kullanacağım bilgisi olan var mı? Sabahları belli bir saate ayarlayıp kabini ısıtabilir miyim? Remote-kumanda sı yok araç bilgisayarında da webasto ile ilgili herhangi bir menüye...

5. RationalTR

Discovery 3 2.7 Tdv6 Genel Başlığı

bilgiler için çok teşekkür ederim

6. RationalTR

Değerli bilgiler için teşekkür ederim Değerli bilgiler için teşekkür ederim geç de olsa :) Yeni motorlar hakkında bilginiz var mı 3.0SDV6 hakkında
  7. RationalTR

Arkadaşlar Selamlar, 2.7 TDV6 LR3 aracını edinmek istiyorum, Kullanan arkadaşlar lütfen görüşlerini artılarını eksilerini yazarsa sevinirim, daha önce 2006 Vogue 3.0 TDV6 kullandım fakat disco3 2.7TDV6 hiç kullanmak nasip olmadı çekiş/yakıt durumu nasıl bu araç hakkındaki görüşlerinizi...
  8. RationalTR

disco 2 den vazgeçip disco 3 e geçişte yardım...

Ynt: Disco 2 Den Vazgeçip Disco 3 E Geçişte Yardım... Cevabınız için teşekkürler, Yakıt durumu nasıl karma tüketimde 100km de kaç litre yakıyor? Depo kaç litre kaç km menzili var. Bakımları özel serviste mi yapıyorsunuz yetkilide mi? Periyodik bakımları kaç TL civarı çıkıyor?

9. RationalTR

disco 2 den vazgeçip disco 3 e geçişte yardım...

Ynt: Disco 2 Den Vazgeçip Disco 3 E Geçişte Yardım... İbrahim Bey Selamlar.. Aranıza yeni katıldım, araç olarak Disco3 2.7 TDV6 düşünüyorum, sizin aracınız 2.7 mi yoksa benzinli mi? Araca herhangi bir modifikasyon yaptırdınız mı? Genel görüşlerinizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR