Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adana Da Satılık Wj 4.7 Arıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acil-4.7l-h.o-overland-285bg-tr-de-tek-159597297/detay/
linkteki ilana bi bak istersen.
Ynt: 2003 4.7 Wj Grand Cherokee
Arkadaşlar bugün farklı bir jant daha denedik olumsuz netice aldık,,, 2 seçenek kaldı,,,
Ya mn diferansiyeli öne alıcaz, yada çamırluk ağızlarında ve marşpiyel de oynama yapıcaz,,, başka türlü olmuyor,,,
Denedim kurtarmadı, 17 jant dı orijinal olan, 15 e düşürdüm 33 lastikle birlikte arkalar cuk oturdu ama önler marşpiyele çarpıyor manevra esnasında, 1 tur bile döndüremiyorum,,, 1/2 turda çarpıyor,,,
Aracı 4 inç yükseltim, 33 lastik takmak istedim ama ne yazık ki ön lastikler aracın manevra esnasında aracın alt şahaneye temas ediyo, o yüzden diferansiyeli 4-5 cm öne almam gerekiyor,,, aldığım yükseltme kitinin içinde gelen kollar ayarlı kol değil,,, o kadar...
arkadaşlar 2003 model WJ kasa grand cherokee sahibiyim...
bir sorunum var,,,
ön diferansiyel i 4-5 cm öne almak istiyorum,,, konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum...