Arama sonuçlarınız

1. Y

Cj5 Tecrübe Ve Yardım Lütfen

Ynt: Cj5 Tecrübe Ve Yardım Lütfen Hacı ben kar gözetmiyorum 16 bine aldım 4 bin masraf yaptım faturaları mevcut :) benim problemim eşimin aracı istememesi :)

2. Y

Tavsiye

Ynt: Tavsiye benim aracı satalım sana http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-tertemiz-sorunsuz-abartisiz-164693806/detay/
  3. Y

Cj5 Tecrübe Ve Yardım Lütfen

Ynt: Cj5 Tecrübe Ve Yardım Lütfen Al benim aracı satıyım sana orçun usta garantili lpg de 0.55 kuruş yakıyor . 15 bine adam akıllı hiç bişey bulamazsın bence http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-tertemiz-sorunsuz-abartisiz-164693806/detay/

4. Y

Trafik Sigortası Hakkında

Ynt: Trafik Sigortası Hakkında a.s sigorta şirketinin adı ne bende bir arayıp sorayım ya olmadı iptal ettiricem resmen dolandırıldım ya
  5. Y

Trafik Sigortası Hakkında

Arkadaşlar merhaba , Cj5imizi trafik sigortası yapmak istedik fakat cj5 olarak devlet bu statüden kaldırmış wrangler olarak sigortaladılar motor hacmi 4000 motor olarak yaptılar fakat benim aracım ruhsatta 1500 motor olarak geçiyordu bir problem olmaz dediler . En kötü yanı ise cj5imi...

6. Y

İşte Benim Cj5'im

Ynt: İşte Benim Cj5'im Evet disk fren ve elektronik ateşleme varmış bende çok sevindim ama frenleri yine tutmuyor gibi . orçun usta benim oturduğum evin bir alt sokağında dükkanı varmış çok sevindim doktoruda yanı başında aracımın . Fiyatı katladım yıllardır ticaretle uğraşıyorum içimdeki...

7. Y

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Cj5 Hakkında Acil Bilgi ŞASİ NO : J9F83EC023166
  8. Y

İşte Benim Cj5'im

Evet arkadaşlar benim aracım da bu satın alalı 1 hafta dahi olmadı yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum . Bunlar da özellikleri 79 MODEL ÖNLER DİSK FREN ARKALAR KAMPANA SKYJACKER YUKSELTME KİTİ DİREKSİYON AMORTİSÖRÜ PROCOMP JANTLAR 33X13,5 R15 MAXXİS MUDZİLLA M/T LASTİK BORLA...
  9. Y

Vites Hakkinda

Ynt: Vites Hakkinda teşekkür ederim arkadaşlar az çok çözdüm :)

10. Y

Vites Hakkinda

Arkadaslar merhaba Aracım 3 ıleri t150 sanzuman ben yenı cj kullanıcısıyım asfaltta suruyorum devır saatım yok 1 ıle kalkıyorum hemen 2 ye atıyorum bu dogrumu motor sesini alamıyorum cok sesli ve headers var ortalama kac km de vıtes gecısı yapmalıyım ? Tessekkurler :)

11. Y

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Cj5 Hakkında Acil Bilgi teşekkür ederim aradım hafta sonu irtibat kurucağız.
  12. Y

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Cj5 Hakkında Acil Bilgi Ümraniye sanayinin neresinde adres bilgin var mı biliyosan yazarmısın zahmet olmassa .

13. Y

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Cj5 Hakkında Acil Bilgi evet ümraniye de
  14. Y

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Cj5 Hakkında Acil Bilgi cuma günü araç bana gelecek çekici ile , istanbul ümraniye deyim bende artık iyi veya kötü aldık bir şekilde parası pulu ödendi fakat sizden istediğim şu hiç anlamayan kardeşinize söyleyin araç elime ulaştığında ne yapıyım şaşe numarasını buraya yazıyım hep...
  15. Y

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Cj5 Hakkında Acil Bilgi abi frende disk yok oda öle dedi havalı fren bildiğin taş gibi oldu yada ne biliyim taksi kullanmaya alıştık bize tutmuyor gibi mi geldi olmadı öndeki eki halatını satıp disk fren yaptırırım pahalı bişey diye söyledi ama :D bide asfaltta kullanıcam lastikleri...

16. Y

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Cj5 Hakkında Acil Bilgi ercanaslan sana özel mesaj atıcaktım abi sen bir bak anlıyosun diye :) baktım msj atmıssın 16 ya el sıkıstık ama disk fren yok 1 2 tur attım araçla durmuyor gıbı geldi sahibi sürerken alışırsın dedi ama ne yorum yaparsın sen bilemedim . Sagol bu arada
  17. Y

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Arkadaşlar öncelikle merhaba , Eşimle beraber asfaltta kullanacağımız bir cj5 aldık kaporasını verdik aracın sahibinide aracıda çok beğendik hiç bir ustaya götürmedim pazar günü aracı beğendim motoru yürürü iyi geldi bana az bucuk 10 senedir araç kullanıyorum sahibine de güvendim işte ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri