Tavsiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onderkavas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,795

onderkavas

Ana Kamp
Yer
İstanbul- Bahçelievler
Tekrardan yardımınıza ihtiyaç duydum. Aşağıdaki ilanlar hakkında bildiklerinizi gördüklerinizi yorumlarsanız çok makbule geçecek. şimdiden teşekkürler. Genel olarak asfaltta kullanmayı düşünüyorum bu arada.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1-haftaya-bu-ilani-bulamassiniz-mutlaka-ilana-bakin-165650188/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-7-gorunumlu-cj-5-151822482/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1967-cj5-herseyi-yenilendi-sifir-motor-takildi-64593892/detay/

Etiketler

Ynt: Tavsiye

Bu üç aracında boyutları birbirinden farklı
Bence acele etmeyin ihtiyacınız belirleyin
Sonrasında araştırmaya girin derim.

Merhaba arkdaşım öncelikle bütçe ve bekleyişin nedir ? Arazi asfalt ? sonra araç bak derim.

CJ alırken nelere dikkat edilmesi hakkında topiclerde bir çok şey yazılı kurcala biraz ona göre baktığın araçlara uygula.
Temiz yapılı araç al derim şuan 12 lira bütçen varsa atıyorum 12 liraya aldığın araç 1 senede sana 20 30 a geliyor o yüzden baştan zorlan sonra kafan rahat etsin bizim gibi tek tek yapma inan iki üç katına vuruyor
iyi forumlar :smiley:

İlk ilan gereksiz iddalı bir başlığa sahip. Ve şahsi fikrim çok tutulmayan versiyon cj6. İmkanın varsa 2. İlana bakarsın, mekanik olarak sorunlu bir araç değilse sadece hardtop yaptırmak 2-3 bün tl ye geliyor. Bestop sa aşşa yukarı aynı para. Bu Hazır hardtoplu araç. Ayrıca cj5 den cj8 e geçmiş biri olarak s kapıya göre u kapı çok kullanışlı ki cj7 u kapı. Ayrıca kilitlenebilir kapılar cj de ayrıcalık bence, cj alınca anlıyacaksın. Bu anlattıklarımıda aracı alıp kullanmaya başladığında anlayabileceksin zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

bence acele etme, bu 3 ilandan çok net görülüyor ki tam olarak ne istediğine karar verememişsin. önce araç sana ne şekilde hizmet verecek onu belirle. sadece şehir içinde kullanılacaksa kendine eziyet etme. sadece şekil için bu araçların kahrı çekilmez maddi boyutu da cabası. forumu biraz kurcala araştır, bol bilgi mevcut. kafana takılan birşey olursa yine sor kesinlikle görüp cevap veren olur.
(ilanlar için benim fikrimse üçüne de bakmam)

benim aracı satalım sana

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-tertemiz-sorunsuz-abartisiz-164693806/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-1980-jeep-cj-6-lpg-li-asker-yesli-tamamen-orjinal-arazi-canavar-109088254/detay

bu aracı 10 bine alıp yapmak mı yoksa 15 bin civari bi araç almak mı daha mantıklı ?

10000 e alınabilir bu araç gayet güzel. Orjinal liği konusunda şüpelereim var

1980 cj6 pek görmedim, ruhsat konusunu iyice ve açtığım konudaki maddelere dikkat edilerek alınabilir

Şu varki 15000 i geçecektir :smiley:

Ama bide cj6 ben almazdım buda ayrı :smiley:

Bu arada dodik yok lastikler sıfırda en ince dodik takılırsa bile içerde kalıcak ki 6 ofset jantlar sanırım. Burdan şu aklıma geliyo 1980 disk frenli orjinal difransiyel eni bu kadar dar olmamalı. Dar ise willys difransiyeline sonradan disk takılmış olabilir. Buda büyük sorun olur.

Bu araç Çok uzun zamandır
satılık bir dönem bende ilgilenmiştim yazdığı rakamın baya altına düşüyordu
ama gidip bakmadım

Dosikleri dar difler belli olmasın diye bilinçli olarak takmamışlar gibi. Bidefa eğer willys diff ise ; dar, konforsuz ve güvenlik daha düşük olacak. yılı eski, malzeme yorulmuş artı makaslar ve şasede eski tip willys ( yada tuzla cj6) olabilir
Yarın büyük lastik takayım jant koyayım diyeceksin ve flanş koymak zrunda kalıcaksın. difler flanş la ne kadar dayanır oda şüpheli bide bi flanş 500 lira civarı. Daha aklıma gelmeyen bisürü şey.

Satıcısının fiyatı düşük tutması ve daha da inmesi ruhsat araç uyumu konusunda kafamı karıştırmıyor değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri