Tavsiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onderkavas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,807
Ynt: Tavsiye

peki cj8 pek bulunmuyor cj5 düşümüyorum çok kısa olması sebebiyle en fazla cj6 bulunuyor uzun şase olarak ama siz cj6 ya kafadan karşı bir tutumunuz var sebebi nedir acaba ? :smiley: bu arada teşekkürler sorularımı cevapladığınız için

Etiketler

hocam cj6 nın tutulmama sebebi sr4 4 ileri şanzıman asfalta tipidir zor şartlara gelmez ve defransiyelleri süret oran olduğu için rampalarda zorlanır ama aslfat yolda yakıt ekonomisi ve sürat sağlar tamamen kullanım amacı ile ilgili cj5 kısa güzel ve tatlı duruyor ama konfor olarak diğerlerinden kötü defransiyel oranı daha yüksek olduğundan cj5 3 ileri olmasına rağmen çok ataktır ve tenteli olduğundan hafif bununda etkisi var öncelikle kullanım amacınızı belirleyin ona göre bir cj arayın derim ben

asfalt ise cj8 doğru seçim yanlış anlaşılma olmasın 5 te asfaltta kullanılır düzgün alt takım ve yol lastikleri ile ama cj8 konfor açısından daha iyidir ve içi geniş ferah artısı bol

Hep 77 model CJ5 kullandım hep şehir için sığmama sorunlarımı koltuk dizaynlarıyla aştım arkaya da 3 kişi rahat rahat sığıyor toplam da 5 kişi aktif biniyorum ayakta filan durmak istiyorlar izin vermiyorum öyle daha çok kişi alır .
CJ5 daha atak ufak ve kullanışlı geliyor alternatifi CJ7 olurdu 8 i sığdıracak yer bulamam sanırım :smiley:

onderkavas' Alıntı:
yakıtta durum ne kadar vahim peki çok göreceli olacak gerçi araca ve yapılan seçimlere bağlı 60 kuruşlara indirmek mümkün mü?

Yakıtta aracım benim üzmüyor 60 65 kuruş şuan yakıtım var çok göreceli hemde bu kavram yakıt konusu ama mümkün indirmek o düzeye :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR