Arama sonuçlarınız

1. GC 99

Wj 2000 orjinal radyo teyip Nerde

Ynt: Wj 2000 orjinal radyo teyip Nerde arkadaşımız taktırmış hayırlı olsun güle güle kullanın.

2. GC 99

1999 WJ almak üzereyim yardım...

Ynt: 1999 WJ almak üzereyim yardım... dağda bayırda zorlamazsanız alın güzel araç ben kullanıyorum menmunum..
  3. GC 99

Antalya - İstanbul arası yolculuk...

Ynt: Antalya - İstanbul arası yolculuk... Ayrıca mert tavsiyene uyup ilşkiyi kestim o kişiyle.

4. GC 99

Ynt: Antalya - İstanbul arası yolculuk... Şöyle denmişti kısaca ,cruise kontrol yolun inişini çıkışını tespit edmeyip her şartta ayarlandığı hızı bulmaya çalışıyor,oysa manuel kullanırken siz yola göre gaz verip kesiyorsunuz dolayısıyla daha randımanlı gibi yazılmıştı.
  5. GC 99

Ynt: Antalya - İstanbul arası yolculuk... uzun yolda cruise kontrol'ü önermiyorlar daha önce yazılmıştı banada mantıklı geliyor..

6. GC 99

Los Angeles den Sesleniyorum

Ynt: Los Angeles den Sesleniyorum america sadece bi gidip görmek için yoksa yaşanılacak bi yer değil e kurallarda zaten tam buradaki gibi bizde uysak aynısı bide ışıklar durduğun kaldırımda değil yol karşısındadır yayalar öncelikli aynı ingiltere gibi felan ama ülkemiz şaane..

7. GC 99

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? :)
  8. GC 99

WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Frekanslar net vermiyorsa birde( eğer sökülüyorsa) arabanın antenini söküp öyle deneyin..Ben denedim daha net oluyor..
  9. GC 99

Ankara'da Jeep Tamiri ve Ekipmanlari Üzerine Tavsiye

Ynt: ankarada jeep tamiri ve ekipmanlari uzerine tavsiye bravo bu yolda imasız devamınızı veforuma katkılarınızı destekliyorum :)

10. GC 99

Ynt: ankarada jeep tamiri ve ekipmanlari uzerine tavsiye hassasiyetin göz kamaştırıcı seninde yazdığın teknik servis dışı önermelerin var ama yinede teşekkürler dikkat edeceğiz. ;)

11. GC 99

Ynt: ankarada jeep tamiri ve ekipmanlari uzerine tavsiye Katılıyorum HMC ustaları çok iyi yani diğer yerlere bir alternatif olarak, bende öyle bir yer ararken tesadüfen bulmuştum zaten elektrikçi naci ustada hemen yanındadır.
  12. GC 99

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Evet montajları çok temiz bir fark yaratacaksa hoşçakalın.

13. GC 99

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Benim tercihimde prins oldu, tercihimde etken olanda prinsin v8 ler için çok uygun olduğu görüşü idi . Taktırırken hiç servisi varmı iyimi diye düşünmedim böyle bir markanın mutlaka vardır ayrıca 1 hafta sonra gidip eşimin arabasına'da taktırdım(bu kısmı...
  14. GC 99

1999 WJ overdrive kullanımı

Ynt: 1999 WJ overdrive kullanımı on konumunda vites aralıkları büyüyerek 3 vites oluyor ,daha çok benzin yakar, araba sollarken çabuk hızlanmak istediğiniz zamanlarda kullanabilirsiniz devamlı kullanmanızı tavsiye etmem.Aslında bunlar forumda bu işi iyi bilen arkadaşlar tarafından incelendi...
  15. GC 99

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Ufuk Özkan ufukozkan 80 Cj 6 Ankara 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2...

16. GC 99

WJ lerde LPG de sorun varmidir

Ynt: WJ lerde LPG de sorun varmidir evet benin gaz sistemide kayrada takıldı bir sorun yok..
  17. GC 99

WJ lerde LPG de sorun varmidir

Ynt: WJ lerde LPG de sorun varmidir benim arabamdada prins var ve bir sorunla karşılaşmadım.Ama markalar arasında işlevsel açıdan bir fark yok diye düşünüyorum yani birisi daha randımanlı veya daha az yakıt tüketiyor değil,ama uygunluğu vede uygulayanların yeterliliğine bakmak gerekir diye...
  18. GC 99

1999 Model Aracin Vergisi 12-15 Yıl Dilimine Girdimi ?

Ynt: 1999 Model Aracin Vergisi 12-15 Yıl Dilimine Girdimi ? aynı anda yazmışız:)

19. GC 99

1999 Model Aracin Vergisi 12-15 Yıl Dilimine Girdimi ?

Ynt: 1999 Model Aracin Vergisi 12-15 Yıl Dilimine Girdimi ? Sizin anlatmanıza gerek yok araba 99 modelse onlar bunun 7-11 yıldan çıkmış olduğunu anlayacaklardır ortada yedirecek biryalan yok yani.Yazargezeryolçizerde belirtmiş,ama şüpheleriniz varsa en yakın vergi dairesine gidip sorabilirsiniz...
  20. GC 99

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen ok teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas