Arama sonuçlarınız

1. O

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar. Ben Özgür Ozugur. Ankara'dan aranıza katılıyorum. Bilgisayar Mühendisiyim. 1997 Model Opel Frontera kullanıcısıyım. Saygılar.

2. O

Opel Frontera Basamak 1997

Ynt: Opel Frontera Basamak 1997 Ben o sitede hiç frontera parçası göremedim. arama yaptığımda da 3 adet çok da lazım olmayan üç parça buluyor. Ne bileyim bi debriyaj seti, bir amortisör yok gibi ? Bir yanlışım olabilir mi ?
  3. O

Ynt: Opel Frontera Basamak 1997 Walla ilk aldığım fiyatlar böyle. Ama sayenizde işin triklerini öğrenmeye başlıyorum. Araba 1997 model 2.2i 5 kapı bej renginde. 108.000 km de aldım. LPG yok. Öğrendiğim birşey var, parçayı ustaya ben götürcem. Umarım verdiğiniz rakamları 3 aşşağı 5 yukarı...

4. O

Ynt: Opel Frontera Basamak 1997 Öncelikle böyle detaylı bir cevap için çok teşekkür ediyorum. Umarım ben de senin gibi arabamı adam edip mutlu mesut binebilirim. Ben arabadan çok anlamadığım için dediklerinizi bir usta aracılığıyla kontrol ettireceğim. ve size detaylı bir cevap döneceğim...
  5. O

Ynt: Opel Frontera Basamak 1997 Yeni bir soru: Arka amortisörler bitmiş deniyor. Yedek parçacıdan satılan bir ürünün benim aracıma uygun olup olmadığını nasıl anlıcam. Orijinal arka amortisör arçası nedir bu Frontera'nın. Markasi modeli var mıdır ?

6. O

Ynt: Opel Frontera Basamak 1997 Öncelikle bu kadar hızlı bir yanıt için teşekkür ederim, çok şaşırdım doğrusu. Öncelikle frontera'dan iyi anlayan bir kullanıcı olarak en azından telefonunu almak isterim ki her an açıp sorabileyim. Ben özgür. tlf num: 533.236 07 29. Gelelim diğer konulara...

7. O

Ynt: Opel Frontera Basamak 1997 Değerli Arkadaşlar Selam, Ben yıllardır Frontera tutkunu olarak 1997 model bir frontera almak ancak bugünlerde kısmet oldu. Gerçi motoru problemliymiş, biraz kazık yemişim ama neyse. Adam etmeye çalışacağım ağır ağır. Bugün sanayiye gittiğimde basamakların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri