Arama sonuçlarınız

1. M

Yurtdışına Yerleşmeyi Düşünüyorum

Bir arkadaşla konuştuk bugün, dediğiniz gibi çok insan var. Yazık maalesef, ama kafa değişmiyor. 2008 de geldiğimde bambaşka bir hava vardı, şimdiki durum çocuklar için çok düşündürüyor insanı. 90 lı yıllara döndük resmen. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. M

Neyi kastettiniz anlayamadım, Almanlar mı çivisini çıkardı memleketin? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. M

Mesele para değil... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. M

Herkese Selam, konun yeri burası mıdır bilmiyorum ama başka da bir yer bulamadım. Politikaya girmeyeceğim ama maalesef ben memlekette gidişatı iyi görmüyorum. Doğduğu topraklardan başka bir yerin de insana memleket olmayacağını biliyorum fakat iki çocuğum var ve onlar için karamsarım...
  5. M

Yelkenli Eğitimi Tavsiyesi

Merhabalar, 6 ve 12 yaşında iki çocuğum var. Babamız bize böyle şeyler yapamadı fakat ben ikisinin hayat boyu ilgileneceği ve gerekirse profesyonele yönelebilecekleri bir uğraşıları olsun istiyorum. Bugün Antalya da tatilde iken yelkenli eğitimi mevzusu gündeme geldi. Bir de aklımda...

6. M

Daha Önce L200 Sıfır Alanlara Soru

Selamlar, aracını sıfır olarak alanlar illaki vardır içimizde. Normal piyasası olan araçları genelde bugün 100 e alsanız bir iki sene sonra otomatikman gelen zamlardan sonra yine 100 gibi bir rakama satabiliyorsunuz. Örneğin 108 bine sıfır aldığım BMW 320iED aracımı yaklaşık iki yıl sonra 110 a...

7. M

4wd Hakkında Bilgi - 2h-4h-4l Vs...

Teşekkürler, yanlış anlaşılmak istemem. İlla sürekli 4WD olunca süper güvenli olacak diye düşünmüyorum, elbette yüksek ve farklı araçlar olduğu için dinamikleri normal SUVlara veya bineklere göre dezavantajlı. Benim kastım örneğin ıslak zeminlerde daha iyi çekiş ve tutunma idi. Yaklaşık 10 yıl...
  8. M

Teşekkürler... Bu arada biraz daha nette araştırdım, sizin de ifade ettiğiniz gibi sürekli olmayan sistemlerde kasıntı olayından dolayı özellikle kuru yollarda devamlı 4H da kullanmak sıkıntılı imiş. Mitsubishi gücü oranlayan bir sisteme sahip olduğu için hem sürekli kullanılabiliyor ve hem de...
  9. M

Arkadaşlar selamlar, bu aralara tekrardan pick up konusuna sardım. Çoğunluklu günlük kullanım olmak üzere bir 4x4 pick up almayı düşünüyorum. Araştırmalarım esnasında bir şey dikkatimi çekti; sadece L200 de devamlı 4WD mevcut (isterseniz 2WD ye geçiriyorsunuz), bir de Amarok da... Diğerlerinde...

10. M

Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Yi Nihayet Aldım.

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Yi Nihayet Aldım. Hocam fiyat nedir ayıptır sorması. Ben de belki hanım için düşünüyorum. Ama nette baktıklarım hep yüksek km. Nerden buldunuz bu kmyi, maşallah...

11. M

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Ynt: Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ? Vall bence de up.... Ben de yavaştan bir Cherokee bakıyorum mümkünse dizel. LPG falan uğraşmak istemem, V8 sesini duymak istesem de... Ama bir bakıyorum bazıları 2008 öncesi olanlar iç mekan daha iyi diyor . İyice kafam karıştı...
  12. M

Grand Cherokee 2.7 Crdi En Sorunsuz Modeli Hangisi ?

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crdi En Sorunsuz Modeli Hangisi ? Hocam merhaba, konuyu hortlattım ama hem WK hem de WJ kullandığınız için size sorayım dedim... Ben önümüzdeki bir yıl içerisinde bunlardan birini almayı düşünüyorum. WJ daha nostaljik geliyor ve iç mekan kalitesi çok daha iyi...

13. M

Subaru Outback 3.0 2007 Aldım

Ynt: Subaru Outback 3.0 2007 Aldım Yok zaten memnunum araçtan ama yaza doğru model yükseltmek istiyorum. Maalesef 2010-2011 lerde artık 3.0 yok, sadece 2.5 motor var. Benzinli araçlarda yakıt atmosferik motorlarda hacimle doğru orantılı artmıyor. 1.6 olanlar bile 9-10 yakarken 3.0 araçta benim...
  14. M

Ynt: Subaru Outback 3.0 2007 Aldım 45 gündür biniyorum araca, at-eşek muhabbeti hiç doğru değil diyebilirim. Ülkemiz şartlarında binilecek en mantıklı arabalardan biriymiş Outback diyebilirim., tabii ikinci el olayına girmiyorum. Yükseklik ve konfor olayı bayağı artı. Hoşuma gitti araç.
  15. M

4x4 Pick Up Tavsiyesi

Ynt: 4x4 Pick Up Tavsiyesi Şu an pick up işi rafa kalktı. Yine de bilgiler için teşekkürler. Subaru outback aldım ikinci el. 1 yıl falan kullanırım herhalde. Sent from my iPhone using Tapatalk

16. M

Ynt: Subaru Outback 3.0 2007 Aldım Hocam belki inanmazsın ama aşağı yukarı 1500 km yol yaptım, ortalamam 11,8 civarı . Arada dur kalk trafik de vardı ama çok sık olmadı. Genelde TEM ve e5 kullanımı Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. M

Istanbul (Anadolu) Hafif Off Road parkur tavsiyesi

Ynt: Istanbul (anadolu) Hafif Off Road Parkur Tavsiyesi Yakacık Avcılık Kulübü diye bir yer var google maps ta, orayı mı kastettiniz atış poligonu derken?
  18. M

Ynt: Istanbul (anadolu) Hafif Off Road Parkur Tavsiyesi Hocam bir dahaki sefere bir iki gün önceden haber verirseniz denemelere başlayabiliriz...Benim araçta bir iki sorun var, bu hafta hallediyorum hepsini. Ondan sonra mutlaka haber bekliyorum... Selamlar,

19. M

Merhabalar, Standart Subaru outback ile ufak ufak denemeler yapmak istiyorum. Pendik'teyim. Katılmak isteyen olur mu? Hiç tecrübem yok, biraz bilen birisi olsa yanımızda fena olmaz. Dağda belde kalmayalım. Parkur tavsiye eden olursa da sevinirim. Selamlar, Melih Sent from my iPhone using...
  20. M

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Güzel yermiş. Çocuklarla falan gidilir mi, güvenlik açısından soruyorum. Hiç daha önce kamp yapmadık ama şimdi birkaç gün içerisinde 4x4 bir aracımız olacak. Yoksa ailecek gidilebilecek yer tavsiyeniz var mı? Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri