Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Alınık Grand Cherokee 95-01
Herkese iyi geceler,
Arac arayisim devam etmektedir ve yapmis oldugum inceleme sonucu 170283243, 173776380 ve 176503731 numarali ilanlar arasinda kaldim. Henuz hicbiri icin 5664 sorgusu yapmadim. Ancak ilk ilanla ilgili cekincelerim var. (farkli basliklarda...
Ynt: Alınık Grand Cherokee 95-01
Oguzhan Bey merhaba,
Canavari inceledim. gercekten cok guzel bir arac. Dolulugu da cabasi. Ancak benim icin goruntusu fazla sportif.
Tekrardan ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederim.
Ayrica su aracla ilgili degerli yorumlarinizi beklerim. Ilan no:
172113630
Herkese merhaba,
Grand Cherokee satın almak istiyorum. Aracı hafta içi kısa mesafelerde ve hafta sonları ailemle birlikte gezmek için sadece asfalt üzerinde kullanacağım. Aradığım araçta boya önemli değil, büyük kazası ve mekanik sıkıntısı olmasın yeter. İç döşemesi düzgün arazi şartlarında...
Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak
Merhaba. Araniza yeni katilmis biri olarak konu ile alakali butun yazilari okudum. İlan No 174190605 da belirtilen aracla ilgileniyorum. Tecrubeli uyelerden arac hakkindaki fikirlerini belirtmelerini rica ederim. Kisaca belirtmem gerekirse...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba, adim Necdet Feyyaz. Bu harika yeri, almayi dusundugum bir arac ile ilgili arastirma yaptigim esnada kesfettim (gercek anlamda kesfettigimi hissettim). Keske daha onceden bu siteyi takip etmeye baslasaydim.