Arama sonuçlarınız

1. feridun058

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Mustafa bey ;Tabiki tecrübe önemlidir. ve saygı duyulması gerekir. Yanlız şunuda bilmek lazım eleştirirken neyin, ne olduğunu bilmek lazım. sizi biraz bilgilendireyim. Erbadan Onur beyle görüşmeye gitmeden önce formda...

2. feridun058

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Mustafa bey, yolda gördüğünüz karavan benim idi. Siz gördüğünüz zaman arabayı ve karavanı test ediyordum. salınım kaç km'lik hızda başılyor, ve salınım durma mesafesi vs vs . 2sn içinde kaplin ve şasi uyumsuzluğuna nasıl...
  3. feridun058

Hysong 250 Mi Yoksa Regal Raptor Mu?

Ynt: Hysong 250 Mi Yoksa Regal Raptor Mu? Motora bindiğinde yolda kalıp veya boş zamanlarını tamircilerde geçirmek istiyorsan evet Çin malı düşünebilirsin. Yok ben gezmek istiyorum,gezmek den de kasıt yol yapmaksa ,Japon Veya avrupa veya kısa mesafeli gezi istiyorsa sorunsuz GV 250 öneririm.

4. feridun058

1,5 dci Clio Hb Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim?

Ynt: 1,5 Dci Clio Hb Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim? Arkadaşlar , Bende bu geçtiğimiz ramazan bayramında 5,25 Erba marka karavan aldım. Aracım 1.5DCI Clio Grand Tour. Temmuz da Erdek Ocaklardaydım. hatta Orada, Bursadan Serkan kardeşimle Tanıştık. onda da moto karavan vardı. Karavanı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri