Arama sonuçlarınız

1. dalgakıran

Defender Almak İstyotum Bilgi Gerekli Acemi

Ynt: Defender Almak İstyotum Bilgi Gerekli Acemi Defender kısa mesafe yolculuk ve ağır offroad olarak uygun bir araç, ancak defender ile dünya turu gerçekten zor! Discovery 1 300 tdi hem daha rahat hem daha ucuz olacaktır. Şahsi fikirlerimdir saygılar...

2. dalgakıran

Unimog K Belgesi Yüzünden Ceza Yedi. Yardımlarınıza İhtiyacım Var.

Ynt: Unimog K Belgesi Yüzünden Ceza Yedi. Yardımlarınıza İhtiyacım Var. Slm arkadaşlar k2 belgesindeki sıkıntı anlayışsız polis memurları yuzunden devam etmekte ancak sorunu kokten çozecek bilgiye eriştim, yapmanız gereken printout alıp yazıyı aracınızda bulundurmanız Karayolları...
  3. dalgakıran

K2 Belgesinde Son Durum Hakkında

Slm arkadaşlar k2 belgesindeki sıkıntı anlayışsız polis memurları yuzunden devam etmekte ancak sorunu kokten çozecek bilgiye eriştim, yapmanız gereken printout alıp yazıyı aracınızda bulundurmanız Karayolları yönetmeliğinin 2. madde 3. fıkrasının E bendi bizi k2 belgesinden muaf tutuyor...

4. dalgakıran

K2 Belgesinde Son Durum Hakkında

Herkese selamlar Son donemlerde bir k2 belgesi sıkıntısı aldı basını gıdıyor.Benim 4*4 ford ranger ım var ruhsatda kamyonet yazıyor, ve arac adıma kayıtlı.Dün polis cevirdi aracda hic yuk olmamasına rahmen benden k2 belgesi istedi durumu anlattım ancak ısrarla ceza kesecegını soyledi girdiğimiz...
  5. dalgakıran

lastik seçiminde sıkıntı

Ynt: lastik seçiminde sıkıntı Cevaplar ıcın tesekkurler Soyle bir site buldum http://www.redrock4x4.com/tireconversioncalculator.html?mtxtWidth=235&mtxtAspect=85&mtxtRim=16&stxtHeight=&stxtWidth=&stxtRim=&submitButtonName=Calculate Buna göre 235/85/16 = 31.7x9.3/16 33x9.5/16 = 241/89/16 bu...

6. dalgakıran

lastik seçiminde sıkıntı

Herkese slm Arkadaşlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim aracı baştan topluyorum lastık secımınde kafam cook karıstı aracım duz dizel pick up jantım 8'' genişliğinde aracımda 2'' yükseltme var herkesın ortak fıkrı olan 235 85 16 ebatını dusnuyorum ancak memlekette kıtlık var lastık bulamıyorum...

7. dalgakıran

Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi Sistemin başarılı olacağından kesinlikle eminim!!! Ben aynı sistemi paraşüt teknemdeki vincin hidrolik yağını soğutmak için kullanıyorum aşırı ısınan yağ devir daim sırasında içinden deniz suyu geçen soğutucucan geçiyor ve ısıyı normal derecede tutuyor...
  8. dalgakıran

Şanzıman arızası!!!Sizinde başınıza gelebilir!!!DİKKAT

Ynt: Şanzıman arızası!!!Sizinde başınıza gelebilir!!!DİKKAT Teşekkürler Ankara İvedikdeki hurdacıların telefonunu bilen varmı acaba ???
  9. dalgakıran

Dizelmi Benzinlimi?

Ynt: Dizelmi Benzinlimi? Hem 110 benzinli hemde 110 düz düzel sahibi biri olarak kısaca söyle açıklayabilirim Benzinli sessiz bakım maliyeti dizele göre daha ucuz su geçişlerinde hızlı girerseniz stop eder 5 dk calıstıramazsınız ancak yolda bırakmaz Dizel(düz) daha gürültülü bakım maliyeti...

10. dalgakıran

Şanzıman arızası!!!Sizinde başınıza gelebilir!!!DİKKAT

Slm arkadaşlar 2 gün önce sorunsuz calışan defender bugün ana şanzıman grup dişlisini dağıttı!!!Bu olay düz yolda başıma geldi. Açıp baktığımızda debriyaj balatasının tozu ve diger pisliklerin filtre tarafını tıkamasından dolayı yağlama kesip dağıldığını tespit ettik!!! Özellikle arazide yarım...

11. dalgakıran

Römork Sorunu

Ynt: Römork Sorunu Arkadaşlar ben sürekli romörkle yolculuk yapıyorum kısaca şöyle bilgi verebilirim Araçda romörk takar ibaresi olduktan sonra istediğiniz romörkü takarsınız Romörkde sinyal stop park kesinlikle olmak zorunda polisin ilk baktığı şey 750 kg konusuna gelince bu kg aşan romörkde...
  12. dalgakıran

Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı.

Ynt: Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı. Slmlar bende işim gereği çeşitli amaçlar için kendime romörk yapıyorum. Bu tarz bir romörkün üstünün seyyar olması çok büyük bir avantaj gerektiğinde birçok kaba cüsseli eşyaları taşımanıza izin veriyor ben 2 kere ev taşıdım yaptığı işe bakılacak olursa...

13. dalgakıran

Sis Farı ; Hangi Marka ve Model.?

Ynt: Sis Farı ; Hangi Marka ve Model.? Süper çok teşekkürler
  14. dalgakıran

Ynt: Sis Farı ; Hangi Marka ve Model.? Teşekkürler. Bu ürünler orjinalmidir? Piyasaya göre fiyatlar epey uygun
  15. dalgakıran

Slmlar defendera sis farı alma arifesindeyim ancak kafam epeyce karıştı! Forumda incelediğim kadarı ile yayıcı ve delici olmak üzere 2 ye ayrılıyorlar Hella nın rallye 1000 ve rallye 3000 modelleri üzerinde duruyorum ! Bunların hangisi delici hangisi yayıcı? Sizr ne tavsiye edersiniz? tesekkurle

16. dalgakıran

Motor değiştirmede son durum

Ynt: Motor değiştirmede son durum Bu konu ile ilgili devlet bünyesindeki gelişmeleri nereden takip edebiliriz ????
  17. dalgakıran

Ynt: Motor değiştirmede son durum Teşekkürler...
  18. dalgakıran

Slmlar arkadaşlar bizim sanayide artık motor değistirme kalktı artık sadece üzerindeki aynı motorun yenisi konulacak şeklinde söylentiler var. Acaba bunlar benzinden dizele dönüşümü yalan yanlış anlatmaya çalışıyorlar yoksa gerçekten yasaklandımı??? Dogruysa bizim düz dizel patladı elimizde :'(

19. dalgakıran

Grand Cherokee 2.1 TD nasıl bilirisniz???

Ynt: Grand Cherokee 2.1 TD nasıl bilirisniz??? Teşekkürler...
  20. dalgakıran

Grand Cherokee 2.1 TD nasıl bilirisniz???

Selam arkadaşım bu araçla ilgileniyor ancak motorun 2.1 olması düşündürüyor, motorun gücü yeterlimidir? bu aracın kronikleşmiş arızaları varmıdır ?yedek parça sıkıntısı yaşarmıyız? teşekkürler....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri