Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Almak İstyotum Bilgi Gerekli Acemi
Defender kısa mesafe yolculuk ve ağır offroad olarak uygun bir araç, ancak defender ile dünya turu gerçekten zor!
Discovery 1 300 tdi hem daha rahat hem daha ucuz olacaktır.
Şahsi fikirlerimdir saygılar...
Ynt: Unimog K Belgesi Yüzünden Ceza Yedi. Yardımlarınıza İhtiyacım Var.
Slm arkadaşlar k2 belgesindeki sıkıntı anlayışsız polis memurları yuzunden devam etmekte
ancak sorunu kokten çozecek bilgiye eriştim, yapmanız gereken printout alıp yazıyı aracınızda bulundurmanız
Karayolları...
Slm arkadaşlar k2 belgesindeki sıkıntı anlayışsız polis memurları yuzunden devam etmekte
ancak sorunu kokten çozecek bilgiye eriştim, yapmanız gereken printout alıp yazıyı aracınızda bulundurmanız
Karayolları yönetmeliğinin 2. madde 3. fıkrasının E bendi bizi k2 belgesinden muaf tutuyor...
Herkese selamlar
Son donemlerde bir k2 belgesi sıkıntısı aldı basını gıdıyor.Benim 4*4 ford ranger ım var ruhsatda kamyonet yazıyor, ve arac adıma kayıtlı.Dün polis cevirdi aracda hic yuk olmamasına rahmen benden k2 belgesi istedi durumu anlattım ancak ısrarla ceza kesecegını soyledi girdiğimiz...
Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi
Sistemin başarılı olacağından kesinlikle eminim!!!
Ben aynı sistemi paraşüt teknemdeki vincin hidrolik yağını soğutmak için kullanıyorum aşırı ısınan yağ devir daim sırasında içinden deniz suyu geçen soğutucucan geçiyor ve ısıyı normal derecede tutuyor...
Ynt: Dizelmi Benzinlimi?
Hem 110 benzinli hemde 110 düz düzel sahibi biri olarak kısaca söyle açıklayabilirim
Benzinli sessiz bakım maliyeti dizele göre daha ucuz su geçişlerinde hızlı girerseniz stop eder 5 dk calıstıramazsınız ancak yolda bırakmaz
Dizel(düz) daha gürültülü bakım maliyeti...
Slm arkadaşlar
2 gün önce sorunsuz calışan defender bugün ana şanzıman grup dişlisini dağıttı!!!Bu olay düz yolda başıma geldi.
Açıp baktığımızda debriyaj balatasının tozu ve diger pisliklerin filtre tarafını tıkamasından dolayı yağlama kesip dağıldığını tespit ettik!!!
Özellikle arazide yarım...
Ynt: Römork Sorunu
Arkadaşlar ben sürekli romörkle yolculuk yapıyorum kısaca şöyle bilgi verebilirim
Araçda romörk takar ibaresi olduktan sonra istediğiniz romörkü takarsınız
Romörkde sinyal stop park kesinlikle olmak zorunda polisin ilk baktığı şey
750 kg konusuna gelince bu kg aşan romörkde...
Ynt: Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı.
Slmlar bende işim gereği çeşitli amaçlar için kendime romörk yapıyorum.
Bu tarz bir romörkün üstünün seyyar olması çok büyük bir avantaj gerektiğinde birçok kaba cüsseli eşyaları taşımanıza izin veriyor
ben 2 kere ev taşıdım yaptığı işe bakılacak olursa...
Slmlar
defendera sis farı alma arifesindeyim ancak kafam epeyce karıştı!
Forumda incelediğim kadarı ile yayıcı ve delici olmak üzere 2 ye ayrılıyorlar
Hella nın rallye 1000 ve rallye 3000 modelleri üzerinde duruyorum !
Bunların hangisi delici hangisi yayıcı? Sizr ne tavsiye edersiniz?
tesekkurle
Slmlar arkadaşlar bizim sanayide artık motor değistirme kalktı artık sadece üzerindeki aynı motorun yenisi konulacak şeklinde söylentiler var.
Acaba bunlar benzinden dizele dönüşümü yalan yanlış anlatmaya çalışıyorlar yoksa gerçekten yasaklandımı???
Dogruysa bizim düz dizel patladı elimizde :'(
Selam
arkadaşım bu araçla ilgileniyor ancak motorun 2.1 olması düşündürüyor, motorun gücü yeterlimidir? bu aracın kronikleşmiş arızaları varmıdır ?yedek parça sıkıntısı yaşarmıyız?
teşekkürler....