Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim. Bir şekilde pahalılığa bir çözüm bulmak belki mümkin ama yapma belgesine sahip üretici bulmakta zorlanıyorum. Kaç kişiyi aradıysam, netice alamadım. Bulamazsam ister istemez Defender'e kalacağım.
Dostum, ben yazarım ve ilham perileri beni sarp dağlarda, zümrüt yeşili yaylalarda, kar sularının gürül gürül aktığı derin vadilerde daha çok seviyor. Onun için de şehre, gerekmedikçe dönmemek üzere gitmek istiyorum; yol ve adres sormadan...
İlginizi çok teşekkür ediyorum. Gerçi arzu ve ümid ettiğim cevap olmayışının hüznünü yaşadım ama baktığınız yerden haklısınız. Oysa ben yerden yüksek, yol aramayan, çamur, kar derdi büyük olmayan bir şey bakıyorum. Sade yol konforu diye bakacak olsam çok haklısınız ve tavsiyeniz aklımda olacak.
Merhaba,
Son günlerde forumdan sessizliğime dair serzenişler gelince dönüp baktım ve epey vakit ayırdım. İyi de oldu. Çünkü ne zamandır 4X4 bir karavan rüyaları görmekteyim. Buradaki arkadaşlar tecrübe ve bilgi sahibi olduklarından uzatmam abes olacak. Ben sadece nerede akşam orada sabah bir...