Arama sonuçlarınız

1. Hüseyin Yılmaz

4x4 Karavan Için Hangisini Seçmeliyim?

Evet, düşüncelerinize artık kendimi daha yakın hissediyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

2. Hüseyin Yılmaz

Evet artık bu düşüncelere kendimi daha yakın hissediyorum. Teşekkür ederim.
  3. Hüseyin Yılmaz

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, bazı tereddüdlerim için faydalı oldu.

4. Hüseyin Yılmaz

Teşekkür ederim. Bir şekilde pahalılığa bir çözüm bulmak belki mümkin ama yapma belgesine sahip üretici bulmakta zorlanıyorum. Kaç kişiyi aradıysam, netice alamadım. Bulamazsam ister istemez Defender'e kalacağım.

5. Hüseyin Yılmaz

Dostum, ben yazarım ve ilham perileri beni sarp dağlarda, zümrüt yeşili yaylalarda, kar sularının gürül gürül aktığı derin vadilerde daha çok seviyor. Onun için de şehre, gerekmedikçe dönmemek üzere gitmek istiyorum; yol ve adres sormadan...

6. Hüseyin Yılmaz

İlginizi çok teşekkür ediyorum. Gerçi arzu ve ümid ettiğim cevap olmayışının hüznünü yaşadım ama baktığınız yerden haklısınız. Oysa ben yerden yüksek, yol aramayan, çamur, kar derdi büyük olmayan bir şey bakıyorum. Sade yol konforu diye bakacak olsam çok haklısınız ve tavsiyeniz aklımda olacak.
  7. Hüseyin Yılmaz

Merhaba, Son günlerde forumdan sessizliğime dair serzenişler gelince dönüp baktım ve epey vakit ayırdım. İyi de oldu. Çünkü ne zamandır 4X4 bir karavan rüyaları görmekteyim. Buradaki arkadaşlar tecrübe ve bilgi sahibi olduklarından uzatmam abes olacak. Ben sadece nerede akşam orada sabah bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR