Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rica ederim. Sonuç olursa yazarim. Zaten benim aracta en basindan beri düşündüğüm motor devri cok güzel olmasina rağmen güç aktarmadaki yetersizlikti.Karbüratöru dahi actirdim bakimini yaptirdim. O da biraz etki etti ama bakim mahiyetinde.
Aracim otomatik. işlem uzun olduğu icin baktiramadim.%90 ivmelenmeme sebebi bu. Su linten bakabilirsiniz.Tork konvertörü nedir? Ne işe yarar? Torku nasıl atlar?
Bende de disco 1 var 98 model. Karbüratörlü sistem ayni. Ben cok uğraştım yaptirmak icin ama duzelmiyor malesef. Hatta diferansiyeli bile sokturecektim vazgeçtim.
Hızlanma makul bence. Çünkü karbüratör yetersiz kalıyo. Motor büyük karbirator küçük. Performansa göre yakit makul seviyedeyse kabul edilebilir. Bende de ayni problem var. Güç var ama araba uzamiyo. Bütçe varsa edelbrok denenebilir. Ama 6-7 bin arasi diye biliyorum.