Arama sonuçlarınız

1. S

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

Bu keyifli deneyim paylaşımınız için teşekkürler. Bodrum'da yaşan biri olarak malesef öyle "atla otobüse, 1,5 metre kar'ın oldugu bir yere git" şansı yok. Biz de eşimle genelde yaz kampçılarıyız. Eşim yanımda olunca fazla göz karartamıyorum o yüzden özel kamp alanlarını tercih ediyoruz...

2. S

Doğada Yaban Hayvanları İle Karşılaşmalar

Ynt: Doğada Yaban Hayvanları İle Karşılaşmalar Bu konu benim de endişe ettiğim konulardan biri oldugundan genelde ücretli kamp alanlarını tercih ediyorum. hatta eşim ile gidiyorsak mutlaka güvenilir yerleri tercih ederim. ama gecen kış, (bodrum'da) dağbelen köyü civarında ormanda bir gece de...
  3. S

Biri Memleket Toprağı Mı Dedi?

Ynt: Biri Memleket Toprağı Mı Dedi? Teşekkür ederim, dağcı papaz. Böyle değerli bir coğrafyaya, sadece parayla ya da giriş ücreti ile sahip olmak çok üzücü. Bu coğrafyayı cocuklarımıza bırakamayacağımız gerçeği daha da üzücü. Bu civarlarda orman kampı(özel kamp alanı değil) ya da doğa yürüyüşü...

4. S

Biri Memleket Toprağı Mı Dedi?

Değerli Forum Üyeleri, Forumdaki üye olarak ilk günlerim. Daha önce de takipteydim ama misafir okuyucu olarak. İlk yazımda sizle biraz dertleşmek istedim. Herhangi mesaj ya da farklı bir amacım kesinlikle yoktur. Ben Bodrum'da yaşıyorum. Bazen aklıma gelir, söyle alsam oltamı, kitabımı. Bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR