Arama sonuçlarınız

1. orkay

4x4 Den Çıkma L200 Lastik Jant Geniş Ofset Dir

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-mitsubishi-4x4-orjinal-jant-245-70-r-16-bridgestone-lastik-190978549/detay/

2. orkay

Lastik ve jant ebatı muayenede sıkıntı olurmu..?

Ynt: Lastik ve jant ebatı muayenede sıkıntı olurmu..? merhaba.hic bir problem olmaz tuv Türk ebadına degil dis derinligine bakar.
  3. orkay

L 200 4X4 / 4X2 / DEFENDER KARARSIZLIĞI

Ynt: L 200 4X4 / 4X2 / DEFENDER KARARSIZLIĞI konu biraz uzun suradan takip edebilirsiniz. http://www.resulkurt.com/artikel.php?artikel_id=3134

4. orkay

Ynt: L 200 4X4 / 4X2 / DEFENDER KARARSIZLIĞI 2008 model.dilekce ile dusurulmus hali.
  5. orkay

Ynt: L 200 4X4 / 4X2 / DEFENDER KARARSIZLIĞI merhaba.soyle bilgi vereyim l200 sehir ici ve dısı boyutları haric tam bir surus konforu sunar aile arabasi olarak artilari bineklerden fazladir tabii eger arka kasayi kapatip kapali bagaj yaparsan .otomatik arazili l200um var sehir ici 50,53 kurus...

6. orkay

otomatik l200 ön fren balatası

merhaba arkadaslar.bugune kadar aracımı bakım ıcın hep servıse goturdum.ama artık canımada tak ettımı denır bilmem gecen gun servıse gittim balatalar artık beni degistir diyor.bir cift ön balata degisimi 350tl yuh dedim artık >:(.yav bu parca fiyatları yuzunden arabadan soğuycam neyse lafıda...

7. orkay

Bisikletle çekilebilen Karavan

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan merhaba arkadaslar.karavan konusunda benimde tercihim pino2010 tarzi yada niewiadow gibi kucuk.araci yormayan ayrica avcilik kampcilik vede offroad icin uygun kompakt karavanlar.bu sebeble pino 2010"u bayagi bir arastirdim ve goruslerimi paylasmak...
  8. orkay

L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! arkadasımıza katılıyorum.bu aracı bu lastiklerle kullanmak icin profesyonel kit lazım huma otodan yada arb tar otodan temin edebilirsiniz.ancak bunu yapsanız bile yakıtın neredeyse ikiye katlamasını yada kısa vadede akis kesmesini akis...
  9. orkay

2011 2012 model .16 L 200 jantı lazım arkadaslar

L200 üme takmak icin yeni tip 16 jant arıyorum arkadaslar bendeki orjinal 17 jant.lastik secenekleri 16 da daha fazla birde tipi hosuma gitti bu konuda bilgisi olan varsa simdiden tesekkür ederim :)

10. orkay

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? buda benim mitsu :D

11. orkay

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? merhaba arkadaslar son bilgileri sizinle paylasayım.benim aracım 2008 model otmatik astc li l200.bu sistem sadece fren kontrolu yaparak aracın asfaltta ve virajlarda savrulmasını engelleyen bir sistem arazide hicbir ise yaramaz hatta...
  12. orkay

2007 L200 ile aranizdayim artik

Ynt: 2007 L200 ile aranizdayim artik ben sadece bilgilendirmek istedim.bilginiz dahilinde ise problem yok zaten kolay gelsin.

13. orkay

L200 CAMUR PASPASI NERDEN BULUNUR?

Ynt: L200 CAMUR PASPASI NERDEN BULUNUR? yardımcı olabildiysem sevinirim.memnun kalırsanız yazın diger arkadaslarada tavsıye edlim
  14. orkay

L200 CAMUR PASPASI NERDEN BULUNUR?

Ynt: L200 CAMUR PASPASI NERDEN BULUNUR? paspas kabusu ortak sorun ben kullanmadım fakat su lınktekını alan arkadsım var fena degıl dıyor http://urun.gittigidiyor.com/garaj/mitsubishi-l-200-2010-gt-3-boyutlu-paspas-45500324#aciklama...
  15. orkay

2007 L200 ile aranizdayim artik

Ynt: 2007 L200 ile aranizdayim artik merhabalar aracınız hayırlı olsun.aracı antalyadan almıssınız bende antalyadayım oncelıkle bu araca antotoda almadan once baktırdınızmı cunku bız bu aracı bundan yaklasık 4 yada 5 ay once tam emın degılım tarıhten.ılanda gormustuk aracı gormek ıcın sahıbıne...

16. orkay

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? Selamlar, foruma giremediğim için hemen cevap veremedim. aracım 2007 model astc'li. sonradan takma havalı arka diferansiyel kilidi mevcut. Yani standart bir L 200 modeli değil. Diferansiyel %100 kilitli iken zaten astc'nin çalışmasına...
  17. orkay

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? merhabalar bu sorulara en gercekci cevabı mitsubishi temsanın sitesindeki l200 kullanma klavuzunu pdf ındırerek ulasmak mumkun bakınız sayfa 4.57 den 4.66 ya kadar rd lock olarak anlatılmıs bır paragraf ornek kopyaladım. NOT ● Arka...
  18. orkay

L200 Instyle A/T

Ynt: L200 Instyle A/T http://www.mitsubishi-motors.de/kontakt/ almanca mail yazdık.simdi l200 ler ulkelere gore farklı ozelıklerde uretıldıklerı ıcın hepsı aynı degıl sımdı size linkini verdigim aracta hem astc var hemde kilit var ve bu kasanın turkiyedekilerden farklı bir cok ozelligide var...

19. orkay

L200 Instyle A/T

Ynt: L200 Instyle A/T merhabalar kafama sureklı takılan vede cevabını maalesef o kadar arastırmaya ragmen bulamadıgım bır soru var su anda l200 lerın en donanımlısı magnumlar yada ınstyle modellerı.simdi bu modellerde astc denilen sistemle donatilmislar bu sistem yolda veya stabilize yolda...
  20. orkay

L200 Otomatik Viteste Motor Soğukken Geçiş Sorunu

Ynt: L200 Otomatik Viteste Motor Soğukken Geçiş Sorunu ha bu arada yazmayı unutmusum katkılardan kesinlikle uzak durun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri