Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar, Adim Cagri, Istanbul'da yasiyorum. Arazi araci aski basladi aniden, ve Golf'umu satip yeni arac pesine dustum. Bu yolda gezenbiliri tanidim ve parcasi olmak istedim. Bu konularda daha henuz yolun cok basinda oldugum icin gelecek her destegi...
Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5
Merhabalar. Hayirli olsun super gorunuyor arac :)
Ben de benzeri bir arac ariyorum. Gerci Discovery 2003/2004 ve GC 2.7 2003/2004 arasinda kararsiz kaldim ama internetten cok iyi alternatifler cikmiyor herzaman.
Foruma soru: Eger biliyorsaniz...
Merhabalar, Adim Cagri, Istanbul'da yasiyorum. Arazi araci aski basladi aniden, ve Golf'umu satip yeni arac pesine dustum. Bu yolda gezenbiliri tanidim ve parcasi olmak istedim. Bu konularda daha henuz yolun cok basinda oldugum icin gelecek her destegi...