Arama sonuçlarınız

1. hukukadami42

Karayolu Ile Suudi Arabistana Gitmek Istiyorum.

Cevap için teşekkür ederim, İran'da iken İran'dan Dubai'ye feribotla gidilebildiğini duymuştum, hatta bizzat giden kişi bana da tavsiye etmişti ancak vaktim olmadığım için gidememiştim, o dönem ilgilenmediğim için ayrıntılarını sormamıştım, şimdi ilgi alanıma girdiği için araştırmaya başladım...

2. hukukadami42

Karayolu Ile Suudi Arabistana Gitmek Istiyorum.

Aracımla Suudi Arabistana gitmek istiyorum, bazı sorularım olacak, vakit ayırıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 1-) Hangi güzergâhı tavsiye edersiniz? İran Dubai güzergâhı nasıldır? 2-) Yeşil pasaportum olacak, kutsal topraklara gidebilmek için ne gerekli? Vize gerekiyor mu...
  3. hukukadami42

Ermenistan-azerbaycan-nahçıvanı Arabayla Gezmek.

Erivanda 3 gün kaldım, yani 3 gün.

4. hukukadami42

Nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum hocam, bildiğim girişte 100 dolar civarı(2 visa, sigorta, yol vergisi) ödedim, çıkışta yine 50 dolar ödedim, niye alıyorsunuz diye soruyorum mantıklı bir cevap alamadım, zaten dil yok çat pat konuşma ile de mevzu anlaşılmıyor.
  5. hukukadami42

Bugün itibariyle yurda döndüm, kazbegi, Tiflis, gence, Bakü, Tebriz, Nahçıvan, Erivani gezdim 12 gün içerisinde, sorulariniz varsa cevaplayabilirim.

6. hukukadami42

Her bir cevap için teşekkür ederim, navitel Navigasyonu indirmiştim, sizin tecrübe etmeniz iyi oldu, bazı navigasyonlar doğru düzgün çalışmıyor, 2015 mayıs ayında İrana gittim, triptik belgesi istediler, o yüzden sormuştum, Azerbaycan için seyrü zafer isimli üye teminat odemedigini söylemişti...

7. hukukadami42

Unuttuğum diğer önemli nokta azerbaycan ve ermenistana gidenler hangi gsm firmalarını tavsiye eder? Çok önemlidir teşekkür ederim.
  8. hukukadami42

Ermenistan-Azerbaycan-Nahçıvana gitmeyi düşünüyorum, tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi talep ediyorum; 1-) Nahçıvan vizesi kapıda alınabiliyor, bunu biliyorum, Ermenistan ile Azerbaycan vizelerini kapıdan alabiliyor muyuz? 2-) Güzergah aktaş sınır kapısından gurcistana giriş yapacağım, daha...
  9. hukukadami42

Nahçıvan Hakkında.

İran da trafik polisleri rüşvet istediler, kasıtlı olarak hız yapmıştım radara girmek için, merak ettiğim kurallar ne ölçüde uygulanıyor, bir ülke için önemli bir kıstas benim açımdan, param yok dedim, rüşvet istedi biri 50 dolar, yok dedim, ne yapacaksan yap dedim, biraz bekletti sonra yavaş...

10. hukukadami42

Nahçıvan Hakkında.

İran da yakıt çok ucuz, mazot litresi haricilere 20 kuruş civarıydi, haricilere akatyakiti 2 katına satıyorlar, kendi ülkemizdeki fiyata esitliyorlar bir nevi, İran da 10 gün kaldim, 10 günden fazla kalacaksınız onların plakasını takmak gerekiyor, takmazsaniz cezası var, ayrıca yol vergisi...

11. hukukadami42

Nahçıvan Hakkında.

Triptik belgesi istediler, belge almamak için çok direttim, bizim gümrük mudurluğü ile gorustum, onlar bizim için önemli değil, İran tarafı sorun oluşturuyor dediler, 250 TL işlem ücreti ile 200 dolar depozito verdim, 250 TL işlem ücretini tüketici hakem heyetine goturdum, bana göre çok yüksek.
  12. hukukadami42

Nahçıvan Hakkında.

Çıkışta mazot deposunun kapasitesini sordular, kapasiteye göre ceza kesiyorlar, sadece sizin beyaniniza göre işlem yapıyorlar, ödediğim ceza 200-250 TL civarı idi, depo kapasitesi 65 lt idi.

13. hukukadami42

Nahçıvan Hakkında.

14. hukukadami42

Nahçıvan Hakkında.

Önümuzdeki dönemde Nahçıvan gitmek istiyorum aracımla, bazi sorularim olacak, vakit ayirip cevap yazabilecek üyelere şimdiden tesekkur ederim. 1-) nahcivana giriş yaparken triptik belgesi isteniyor mu? 2-) İran'da çıkarken mazot cezası odemistim, Nahçıvan da benzer ceza var mi? 3-) Nahcivan'a...
  15. hukukadami42

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Sayın Yazer Bey, ben de bu hafta İran'a gideceğim mani çıkmazsa, aracınıza KASKO YURT DIŞI teminatı yaptırdınız mı? Sigorta firmaları ile iletişime geçtim İran için KASKO yapmadıklarını söylediler, siz yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız hangi...

16. hukukadami42

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland Site içerisinde aradım üyeye özel mesaj göndermeyi ama bulamadım bu yüzden buraya yazmak zorunda kaldım, Zafer Bey önümüzdeki hafta kısmetse yolculuk var, elinizdeki belgeleri mustafa_ozkan83@hotmail.com...
  17. hukukadami42

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland Zafer bey verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim, açıklamalarınızda sigorta diye bahsettiğiniz KASKO sigortası mıdır? Aracımla yurtdışına çıkacağım, orada aracımın çalınması, yanması veya başka...
  18. hukukadami42

İran-ermenistan Ve Azerbaycan Hakkında Bilgi.

Merhaba forumdaşlar, daha önce Rusya'ya gitmek istediğimden ötürü başlık açmıştım ancak Rusya gezisi için gerekli zaman ayarlama konusunda sıkıntı çektiğimden rotamı İran-Azerbaycan-Ermenistan'a çevirdim. İran, Azerbaycan ve Ermenistan'a özel aracımla ve ailemle(eşim ve 1 yaşındaki çocuğumla)...

19. hukukadami42

Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland Ben de aynı şekilde İran, Azerbaycan ve Ermenistan'a özel aracımla ve ailemle(eşim ve 1 yaşındaki çocuğumla) gitmeyi düşünüyorum yakın zamanda, size sormak istediğim sorularım var, cevaplarsanız...
  20. hukukadami42

Rusya'ya Arabamla Gitmek İstiyorum.

Ynt: Rusya'ya Arabamla Gitmek İstiyorum. Cevaplar için teşekkür ederim, hala netleştiremediğim iki konu var, ehliyetin tercümesi şart anladığım kadarıyla, ehliyetin tercümesini hangi noterlikte yaptırmam gerekiyor? Türk Noterliği veya Rus noterliği arasında fark var mı? Diğer konu ise Türkiye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri