Arama sonuçlarınız

1. DMN

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 2000 terrano sahibiyim ben de, 4H ve 4L modları dışında bu ışığın yandığını görmedim. Belirteyim istedim. Sent from my Reeder using Tapatalk

2. DMN

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Aracınız güzelmiş Umut Bey, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Yakıt tüketimi konusunda bir süre sonra bilgi vereceğinizi söylemiştiniz. Nedir durum acaba? Sent from my Novo7 using Tapatalk
  3. DMN

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Hakikaten ben de ilk mesajdaki uzun giriş yazısını esgeçtim. Abartılı olduğu kanısı bende de oldu. Önceki öneri yapan bir arkadaşın da dediği gibi, sıfır araç alımı bu derecede titiz arkadaşlara daha uygun olabilir. Güzel bilgiler verilmiş cevaplayan kişiler...

4. DMN

Suzuki Nereye?

Ynt: Suzuki Nereye? [emoji106] Sent from my Novo7 using Tapatalk
  5. DMN

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Bilgi için teşekkürler sayın melrock Sent from my Novo7 using Tapatalk

6. DMN

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Bilgi için teşekkürler.. Sent from my Novo7 using Tapatalk

7. DMN

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey BD30 motorla ilgili uygulama için link.. Bence gayet faydalı olmuş. Belki bilinen bi konudur ama paylaşayım istedim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=108739.0 Sent from my Novo7 using Tapatalk
  8. DMN

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Terrano 2.7 Tdi mi kullandınız? Öyle ise bana da gayet seri gibi geldi, ağırlığına göre. Gerçi ben çok yeniyim henüz 4x4 konusunda ama öğreniyoruz yavaş yavaş :) Sent from my Novo7 using Tapatalk
  9. DMN

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Hayırlı olsun Derya Bey, iyi günlerde kullanın inşallah. Memnuniyetinizi görünce neredeyse kendi aracım yenilenmiş gibi sevindim nedense :) BD30 için çok faydalı bir bilgilendirme olmuş, teşekkür ederiz. Benim aracımda da rektifiye veya daha sorunsuz bir...

10. DMN

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Tamam o motora da bakarım. Ama önce sorunun tam olarak ne olduğunu kesinleştirmem gerek. Bakalim artik.. Sorunu 15-20 gün kadar sonraya ertelerim sanıyorum. Gelişmeler hakkında foruma kesinlikle bilgi iletirim elbette. Umarim bu arada farklı öneriler de...

11. DMN

Terrano Çıkma Parçaları

Ynt: Terrano Çıkma Parçaları Aracın yılını, modelini, motor hacmini, vs belirtebilir misiniz? Bir de yüklediğiniz fotoğraflar görünmüyor mümkünse tekrar yüklerseniz seviniriz..
  12. DMN

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Bu arada sizin aracınız da hayırlı olsun sayın topraxx, tüketim değerleriniz harika :)

13. DMN

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Doğrusu bravo, sanırım nissan konusunda oldukça bilgilisiniz. Yoksa benim bu bilgileri edinmem vakit alırdı, belki öğrenemezdim bile, çok sağolun. Örnek için verdiğinizi biliyorum ama yine de sormak isterim, ilandaki motor 3.0, benim motorum ise 2.7...
  14. DMN

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Sayın fikoert, önerinize ciddiyetle eğiliyorum, araştırıcam..
  15. DMN

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Arkadaşlar motorla ilgili yapabileceklerim konusunda tavsiyelerinize ve ehil bir ustaya ihtiyacım var. Bilgim sınırlı ve araştırmaya, öğrenmeye devam ediyorum. Bildiğiniz varsa paylaşabilir misiniz?

16. DMN

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Sayın fikoert, sandık motor dediğiniz sıfır motor sanırım. Peki BMC R20 diye takılacak motor birebir aynı randımanı verir mi yoksa farklı bi takım düzenlemelere yol açar mı? İlginize teşekkürler.
  17. DMN

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Merhaba, aranıza yeni katıldım :) Üyelerin birbirine yardımcı olma isteği gerçekten hemen farkediliyor ve takdire şayan, bundan dolayı duyarlı olan herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum arkadaşlar.. Aracımı (2000 Terrano II 2.7 Tdi Otomatik 5 Kapı...
  18. DMN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu .

19. DMN

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu .
  20. DMN

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Selam !! Üye olmadan önce; sitenin zengin bilgi içeriği olduğunu ve sitenin güzel insanlarının paylaşımı sevdiğini, insanların sorunlarına içten şekilde yardımcı olmaya çalıştıklarını farketmiştim. Yeni bir 4x4 alınca da, aranıza katılmış oldum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR