Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.5dci 110 bg edc otomatik vitesli araç ile erba 5.25 çekmeyi planladım.
towcar sitesinde ortalamanın biraz altında önerilen sonuç çıktı.
eğer fabrikanın belirttiği 1270 kg mı baz alırsanız.
bu ağırlığı sorunsuz olarak doblo ile çekenler olduğunu görüyorum
sizce yorumunuz ne olurdu.
otomatik...
267 sf nın özeti. Bilindik sayfada satış yapılan yerde araç fiyatı 50/60 arası ise , bir abimiz 10 madde yapılacaklar : bakılacaklar listesini kontrol edin, en az 15-20 tutar dediği listeyi ne yap ne et harcarsın diyor.
Araziye girmemiş disco 2 olmadığı için bu piyangodan ödül kazanmak gibi...
Güzel başlık. Aklımda ilk başta olmayan sonradan da ülke ekonomisi iyi giderse elde edilecek araçlardan biri . Eklentiler in maliyet tablosu paylaşmanız mümkün mü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ego patlaması yaşıyor . Staj diyorsa 40lı yaşlarda. Depresyona girmiş .
Burada ne işin var Bilgi paylaşmayacaksan
Valla ilgi alaka eksik olmamış. Yazınızı zevk ile okudum . Senede kaç km yaptınız ? Ve yazı da Şile maliyet yaklaşık kaç tl dir ....
teşekkürler
Bu arada iyi bayramlar. Amerikan vergilerinden sonra gelecek ambargo YADA yaptırımlarla parça sıkıntısına girebiliriz. Araştırmalara devam ama biraz yavaştan gitmek gerektiğini düşünüyorum . Hattta bu kışı atlamak gerekir. Ekonomik verilerde iyi değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...
Ortak nokta. Piyasadan duydukları bakım yapmasını geciktiren yada arazide tam dönüşümü sağlamadan tam gaz gidip aracı kıranlar yüzünden olduğunu düşünüyorum . Bu yüzden aileyi ikna edemedim.
İlgi alaka ister derken de her hafta sanayiye gitmekse o da morali bozar açıkcası.
Tapatalk...
Merhabalar, şirket araçlarımızı götürdüğümüz özel servis dahil , 2-3 araç simsarı arkadaşım 2006 Grand alacakken beni durdurdular. Şanzıman sıkıntısı kroniktir dediler. 260 k km deydi . 20 bin tl kenarda beklet diye de ürkütülen . Motor ve şanzıman içim . Eee buraları okuyorsun güllük...