Arama sonuçlarınız

1. M

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

megane 4 sedan 1480 kg azami römork ağırığı 1680 kg yazıyor ama şüpheliyim teşekkürler

2. M

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

1.5dci 110 bg edc otomatik vitesli araç ile erba 5.25 çekmeyi planladım. towcar sitesinde ortalamanın biraz altında önerilen sonuç çıktı. eğer fabrikanın belirttiği 1270 kg mı baz alırsanız. bu ağırlığı sorunsuz olarak doblo ile çekenler olduğunu görüyorum sizce yorumunuz ne olurdu. otomatik...
  3. M

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

267 sf nın özeti. Bilindik sayfada satış yapılan yerde araç fiyatı 50/60 arası ise , bir abimiz 10 madde yapılacaklar : bakılacaklar listesini kontrol edin, en az 15-20 tutar dediği listeyi ne yap ne et harcarsın diyor. Araziye girmemiş disco 2 olmadığı için bu piyangodan ödül kazanmak gibi...

4. M

2004 Model Land Rover Dıscovery Td5 Aracım Için Motor Arıyorum

Hangi ildesiniz Malzeme listesi ve fiyat çıktı mı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. M

2004 Model Land Rover Dıscovery Td5 Aracım Için Motor Arıyorum

Motor toplanamayacak durumda mı ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. M

2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci Le At

Güzel başlık. Aklımda ilk başta olmayan sonradan da ülke ekonomisi iyi giderse elde edilecek araçlardan biri . Eklentiler in maliyet tablosu paylaşmanız mümkün mü Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. M

1993 Grand Cherokee 5.2 V8 Limited Yardım

Ego patlaması yaşıyor . Staj diyorsa 40lı yaşlarda. Depresyona girmiş . Burada ne işin var Bilgi paylaşmayacaksan Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. M

96 Zj Günlüğü

Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. M

96 Zj Günlüğü

T9 sapıtmış. Yukarıda yaptıklarınızın toplam maliyeti nedir acaba ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. M

96 Zj Günlüğü

Valla ilgi alaka eksik olmamış. Yazınızı zevk ile okudum . Senede kaç km yaptınız ? Ve yazı da Şile maliyet yaklaşık kaç tl dir .... teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. M

Grand Cherokee Yeni Heves Ve Yonlendirme

Bu arada iyi bayramlar. Amerikan vergilerinden sonra gelecek ambargo YADA yaptırımlarla parça sıkıntısına girebiliriz. Araştırmalara devam ama biraz yavaştan gitmek gerektiğini düşünüyorum . Hattta bu kışı atlamak gerekir. Ekonomik verilerde iyi değil. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...
  12. M

Ortak nokta. Piyasadan duydukları bakım yapmasını geciktiren yada arazide tam dönüşümü sağlamadan tam gaz gidip aracı kıranlar yüzünden olduğunu düşünüyorum . Bu yüzden aileyi ikna edemedim. İlgi alaka ister derken de her hafta sanayiye gitmekse o da morali bozar açıkcası. Tapatalk...

13. M

Merhabalar, şirket araçlarımızı götürdüğümüz özel servis dahil , 2-3 araç simsarı arkadaşım 2006 Grand alacakken beni durdurdular. Şanzıman sıkıntısı kroniktir dediler. 260 k km deydi . 20 bin tl kenarda beklet diye de ürkütülen . Motor ve şanzıman içim . Eee buraları okuyorsun güllük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri