Arama sonuçlarınız

1. S

Satilik Cj8 Radyatörü

CJ5 E OLUR DİE ALMIŞTIM,ORJİNAL RADYATÖR,BÜYÜK GELDİĞİ İÇİN SATIYORUM. 170 TL 0506-606-79-50

2. S

Satılık Cj6 Parçaları

merhaba, Radyatör Hardtop ne kadar
  3. S

68 Model W?llys'e 4 S?l?nd?r 2.2 Fatural? Motor Ar?yorum

SORUNSUZ 4 S?L?ND?R 2.2 HAR?KAN MOTOR ARIYORUM ARKADA?LAR.FATURALI OLMASI GEREK?YOR 0506-606-79-50 NO DAN ULA?AB?L?R S?N?Z

4. S

Satılık Cj6 Parçaları

Ynt: Satılık Cj6 Parçaları merhaba,radyatör ve hardrop fiyat nedir? aracım 68 model cj5
  5. S

Cj Vites Topuzu

Ynt: Cj Vites Topuzu 3 vites olanlar için fiyat nedir hocam

6. S

Radyatörde Basınç Olmasının Nedeni Ne Olabilir ?

Ynt: Radyatörde Basınç Olmasının Nedeni Ne Olabilir ? aynı sorun bende de var ve dün itibari ile belediyenin kadimcisi olarak çalışan arkadaş teşhisi koydu.conta yakmıştım ve conta değişmişti.contayı değiştiren usta motor kapağını adam gibi tıraşlatıp takmadığı için kapak tam oturmamış ve motor...

7. S

68 Model Willys Yardım Ve Öneri Lütfen

Ynt: 68 Model Willys Yardım Ve Öneri Lütfen iş bitmez :) hayırlı olsun sizede arac ben aldığımda yüksekti,ama şuan cok acii radyatör lazım :)
  8. S

68 Model Willys İme Radyatör Arıyorum

MRH,ELİNDE 68 MODEL WİLYYS İÇİN RADYATÖR OLAN VARSA İLETİŞİME GEÇERSE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TEL:506-606-79-50
  9. S

cj5 direksiyon

Ynt: Cj5 Direksiyon güncel mi?

10. S

Ynt: 68 Model Willys Yardım Ve Öneri Lütfen 25 haziranda istanbuldan aldım üzerine binerek ankaraya geldim,ve bu vakte kadar yaptıklarım; 1-araçın altı full ziftlendi 2-piston sekman-ana yatak kolu-tk subap-piston kolu-krank ağırlıklı-yağ pompası-benzin pompası-devirdaim-tk conta-tk buji-benzin...

11. S

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım 25 haziranda istanbuldan aldım üzerine binerek ankaraya geldim,ve bu vakte kadar yaptıklarım; 1-araçın altı full ziftlendi 2-piston sekman-ana yatak kolu-tk subap-piston kolu-krank ağırlıklı-yağ pompası-benzin pompası-devirdaim-tk conta-tk buji-benzin...
  12. S

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım bu arada aracı 30 haziranda muayeneye soktum 2 sefer de şase numarasının göhüste ki plaka olduğunu isbatlayarak geçtim :) bugün 980 tl ye sigorta yaptılar kasko gibi :) ve plakayı ankaraya cevirdim yarın trafik tescilden yeni plakamı alacağım :)

13. S

Ynt: 68 Model Willys Yardım Ve Öneri Lütfen 2.resim
  14. S

merhaba,bende aranıza yeni katıldım,68 model willys aldım,4 silindir orjinal harikan motor ,ruhsatta üniversal jeep die gecior ama jeep in hangi serisi olduğu hakkında net olarak emin olamadım,aracın şasesi direksiyon tarafında kaputun altında göğüste plaka şeklinde.motor şanzıman iyi durumda...
  15. S

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım öneri ve yardımlarınızıbekliyorum

16. S

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım merhaba aranıza yeni katıldım,buda benim arac,68 model sanırım amerikadan ithal,tam serisi hakkında bilgisi olan varmı? harikan motor 4 silindir
  17. S

Willys Hidrolik Direksiyon

Ynt: Willys Hidrolik Direksiyon 3.resim ve resimler 3 gün öncesinin tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
  18. S

Ynt: Willys Hidrolik Direksiyon 2.resim

19. S

Ynt: Willys Hidrolik Direksiyon merhaba,bende aranıza yeni katıldım,68 model willys aldım,4 silindir orjinal harikan motor ,ruhsatta üniversal jeep die gecior ama jeep in hangi serisi olduğu hakkında net olarak emin olamadım,aracın şasesi direksiyon tarafında kaputun altında göğüste plaka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri