Arama sonuçlarınız

1. A

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Merhaba Sn. Arıkandalı, teşekkür ederim, umarım en yakın zamanda dileğiniz gerçek olur. Aslında önce doğru aracı bulmak işin en önemli tarafı, neticede iç dizaynını keyfe keder yapabilir, sonrasında ufak maliyetlerle değişikliğe gidebilirsiniz, fakat yol...

2. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Şimdiden hayırlı olsun Muammer bey, güzel günlerde keyifli geziler diler, yeni yılın tüm Gezenbilir dostlarına sağlık, mutluluk getirmesini ve hayallerindeki gezileri gerçekleştireceği güzel bir yıl olmasını temenni ederim.
  3. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Muammer bey iyi günler, 45 gün süren Avrupa seyahati sonrası mesajlara göz atabildim. Öncelikle çok güzel bir seçim yaptığınızı bilmenizi isterim. Aracınız hayırlı olsun, keyif dolu geziler yapmanızı dilerim. Benim üçüncü karavanım. Gerek uzun yol...

4. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Değeli Dostlar, olumlu telkinleriniz için tekrar teşekkür ederim. Her karavan sevdalısının yaptığı gibi arta kalan zamanımı karavanın içinde bir takım düzeltmeler yaparak geçiriyorum ve her olumlu sonuç bana ayrı bir keyif veriyor, sanırım bu bizi burada...
  5. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Nevzat bey siteye ulaştım, hatta çektiğim resmi de ekleyeceğim. Firmanın adresi http://paulchensystem.net/products/de/hecktr%C3%A4ger/volkswagen/bus-transporter-t52.html

6. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 öncelikle karavanımın yapım sürecinde ilgi ile takip edip, benimle birlikte sabreden, faydalı tecrübelerini benimle paylaşan ve iyi dileklerde bulunan siz değerli gezenbilir karavan dostlarına gösterdiğiniz ilgiden ötürü tekrar teşekkür ederim. İki...

7. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Değerli dostlar, karavanımı yaklaşık 10 gün önce teslim almış bulunmaktayım, şimdilik resimleri yüklemeye ve sizlerle paylaşmaya çalışacağım, yorumlarımı ise birkaç hafta içinde yapmayı düşünüyorum. En azından görüntü olarak çok hoş olmuş. Saygı ve selamlar
  8. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. geçtiğimiz perşembe karavanın son halini görmek için İzmir e gittiğimde, izalasyonun yapılmış ve üzerinin kaplanmış, mobilya montajına hazır hale getirilmiş olduğunu gördüm. Bir aksilik olmazsa bu ay...
  9. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Beğendiğinize sevindim :) Camlar sineklik ve perdeli bir sistem, Seitz marka S4 olarak isimlendirilmiş, çift cam (Plexiglas tarzı). Sol tarafta olan dışa açılımlı, sağ kapıdakini sürgülü tercih ettim. Ebatları 90x45. Sürgülünün fiyatı 1250, öne açılanın...

10. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 sistem birden fazla resim kabul etmiyor sanırım

11. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Resim eklemede hata yapınca sadece tek bir resim gitmiş, umarım diğerlerini de ekleyebilirim.
  12. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Selamlar tekrar, evet panelleri büyük tutmak üzere yola çıkmıştık, malesef havalandırmalardan sonra kalan alan bir hayli küçülünce, dışarı taşma olmaması için en uygun ebat 2x 50 belki şartlar zorlanırsa 2x60 olacak, idare edeceğiz artık. Ne de olsa...

13. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Tekrar merhaba, Salih bey teşekkür ederim. Bodrum Ortakent,te ikamet ediyorum sn Aka. Sizde mi Bodrumda yaşıyorsunuz? Eğer öyle ise, buluşup bir kahve içebiliriz. Sn Nevzat bey, malumunuz, Bodrumda sezon başlamak üzere olduğu için yoğun bir sezon...
  14. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5 Sayenizde çok güzel fikirler edindim, bir bilene sormanın faydaları :). Artık Suat beyle bu konuda fikir yürütür, sizlerinde değerli tecrübe ve tavsiyelerinizi dikkate alarak, doğru bir proje üretiriz umarım, sağ olsun en yoğun iş temposunda bile zaman...
  15. A

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5 iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, karavancılıkla ilgili bilgilerimim büyük bir bölümünü sizlerin yorum ve önerilerini takip ederek edindiğimi söyleyebilirim. Bu anlamda Gezenbilir kurucu ve yöneticilerine de ayrıca teşekkür ederim. öncelikle...

16. A

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Değerli dostlar, kendi çabalarımla hazırladığım yüksek tavan Vitodan sonra, daha uzun seyahatlerde kullanmayı düşünerek, 2006 model yüksek tavan Transporter almış bulunmaktayım. Yaptığım tüm araştırmalardan sonra, yapmış olduğu diğer karavanları...
  17. A

Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz? Sn.Zaloğlu merhabalar, benimle aynı düşünceye sahip olmanıza sevindim, en azından aracımız sıfır denecek kadar yeni ve düzgün kullanıldıklarında bizleri yıllarca üzmeyecek türden. Eh artık iki yıl derme çatma bir düzenek...
  18. A

Ynt: Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz? Teşekkür ederim değerli gezenbilir dostları. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunamayacağı için, öncelikle sizlerin değerli yorumlarını inceleyerek, alacağım araçtan tutun da, içini en pratik ve ekonomik şekilde nasıl...

19. A

Ynt: Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz? Değerli bilgileriniz için öncelikle çok teşekkür ediyorum ve aynı zamanda yanıtımı geciktirdiğim için de ayrıca özür diliyorum. Istanbul biletimi alırken Transporter almaya karar vermiştim ve bu kararımı da sizlerle...
  20. A

Ynt: Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz? Sayın Metin bey, verdiğiniz değerli bilgiler ve konuyu paylaştığınız için teşekkür ederim. T5 te yapmayı planladığım gezide sadece 2 kişi olacağımızdan, sizin de bahsettiğiniz gibi, özellikle şehir içi gezileri daha rahat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri