Arama sonuçlarınız

1. V

Cj5 Yardim

Peki cj6 ve 8 in ustu acik degil aradigim arabalarda yoksa aksesuar mi gorduklerim hani anlatmak istedigim cj5 gibi goruntu yok c6 ve 8 de daha cok kamyonet gibiler:) belkide hepsi oyle oluyordur c6.yi yada sekizi cj5 gorunumunde yapmamiz mumkunmu mumkunse cj 6 tatindan yenmez:)))

2. V

Cj5 Yardim

Benim kafam tamamen corba oldu.once arabayi bulmak onemli.o zamab sen bana soyle yardim etsen. Cj5_6_7_8 araclarinda hangisi genis surusu rahat. Ben aslinda ustu acik olsun istiyorum beni arkadaki demirler ve kalin tekerler cezbediyor.bu araclarin hangisi bana uyar. Ben bu araci yavas yavas...
  3. V

Cj5 Yardim

o zaman ben parcalarin listesini cikarayim buraya yazayim degil mi dedigin ustaninda yanina gideyim. en azindan ona gore bir kombinasyon yapariz kardesim en sagliklisi boyle olacak sanirim.cok cok cok tesekkur ederim kardes aydinlattigin icin cok saol.son mesajima baktimda sanki azarlarmis gibi...

4. V

Cj5 Yardim

bende diyorum ki arkadaslar bana nasil yardiminiz olur. mesela mazot olmaz lpg olur ama araba hangi motorlar hangi sanzimanla ne yakar.belkide benzinli de az yakar.bilmiyorum. diyelim ki cj7 aldik.bu arabaya en az km de kac kurus yaktirabiliriz.ben mesela otomatik sanziman istiyorum.bu arabayi...
  5. V

Cj5 Yardim

peki bu makinaya ozel konsol yaptirma imkanimiz var mi varsa ne kadara mal olur bilgisi olan arkadas varsa

6. V

Cj5 Yardim

s aydina yerlestim simdilik motor vs islerinden anlamadigim icin yeni bir arac alip onun uzerinde kafama gore oynamalar yapicam...ben hayal edeyim parasi neyse verip yaptirayim mantigindayim...bu arabaya hangi motorla sanzimanlarla ve daha ne gerekliyse olanlarla ne kadar az yaktirabilirim onu...

7. V

Cj5 Yardim

Anladim cj6 ve ya cj7 bakicam o zaman bulamazssam cj5 dizel ruhsatli araba bulayim o zaman Ben otomatik yapmak istiyorum en azindan motorunuda aramaya baslayayim diye sordum bu soruyu
  8. V

Cj5 Yardim

Anladim orginal olmasin ama en az hangi dizel motor yakacaksa ona gore planlama yapsak hangi dizel motor olabilir peki
  9. V

Cj5 Yardim

bildigim tek bisey var insanlar hayalleri icin yasar.arabaya lewel atlatmak istiyorum.imkan varsa konsolu bile degistirmek istiyorum...50 bin tutsa yine yapicam

10. V

Cj5 Yardim

barb-alone kardes simp ne yapacagiz. cj7 yapmak daha mantikli geldi su an.en azindan miktar para var elimde.hazir bile alsam motor vites vs tarzindaki seylerle oynayacagim sonucta.bir yol gosterirsen sevinirim.yakiti en aza cekmek onemli benim icin cadde arabasi olacak sonucta.nostaljiyi...

11. V

Cj5 Yardim

araban guzelmis kardesim ama gercekten kendim ugrasmak istiyorum.olur gider mantigindayim sonucta hobi.
  12. V

Cj5 Yardim

araba hurdaya ayrilmis:( cok uzuldum

13. V

Cj5 Yardim

tesekkurler kardesim bugun sorgulatayim hemen
  14. V

Vw Beetle 60 Ve Sonrasi Herhangi Bir Seri

arkadaslar vw beetle serisi 1960 tan bu yana herhangi bir modelin tekerlerini kalinlastirmak mumkunmu . Pimp my ride diye bir program var amerikada 1x12 vw beetle '60 modelini modifiye ettiler ama ben modifiye olmayan halini istiyorum oldugu gibi.bunu herhangi bir modelde yapabilme sansimiz var...
  15. V

Cj5 Yardim

tek amacim az yakan bir araba olarak yurumesi bu islerden anlayan bir arkadas varsa bana fikir verirse cok sevinirim.motor sanziman elektrik tesisatini en guzelinden yapayim dis goruntu zaten yapilir:))) simdiden teskkurler

16. V

Cj5 Yardim

35000 butcem var arkadaslar.sakin demeyin git su arabayi al falan cunku ben sekline hastayim bu aracin..ama oyle birsey yapayim istiyorum ki mesela dizel yada benzinli olsun sadece yakitini cok dusurmek istiyorum eger ki basarirsam omur boyu bu arabaya binebilirim.benim orginalligi ile isim...
  17. V

Cj5 Yardim

arkadaslar arac 1977 modelmis ama motor yok bu konulara uzagim.sadece amcam in bahcesinde oyelece yatiyordu araba onu yapmak istiyorum.ici bos araba yani anlayacaginiz...
  18. V

Cj5 Yardim

arkadaslar ben arabanin motorunu degistirmek istiyorum onerilerinizi yazarsaniz cok sevinirim. hangisi cok iyi olur... simdiden tesekkurler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri