Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım yardımlarınız için teşekkürler bende aradaki cüzi rakamlara takılmadan 4x4 taraftarı oldum sanırım bu araçla risk almak istemiyorum birde aklıma takılan konu araçlarda vergi düşürme yoluna gidiliyor kasko değeri ile alakalı birşey yapılıp bu araç sahipleri hiç böyle bir yola başvurdumu...
Bende başta o şekilde düşündüm ama resimleri incelediğimde arazi vitesinin olduğu yerde arazi vitesi yok ya sürekli 4 çeker yada arazi vitesi yok yani 4x2 araştırdığım kadarı ile xj ler sürekli 4 çeker değil
1989 Jeep Cherokee 4.0 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 243924692
link vermek doğrumu bilmiyorum ama araç bu kasası vs hoşuma gitti eğer bu araç dediğiniz gibi bi şekilde Türkiye'ye gelmiş 4x2 modeli ise burada teknik açıdan sıkıntı yaşarmıyım çünkü dediğim gibi beni zaten tatmin...
Herkese merhaba ismim Mücahit forumdaki ilk mesajım Eskişehir'den yazıyorum. başlıkta belirttiğim araçtan almak istiyorum Sahibinden.com da uygun fiyatla buldum ama aklıma takılan bi konu oldu araştırmalarıma göre bu aracın 4x2 sine rastlamadım ama araç 4x2 diye gözüküyor aslında bu benim için...