Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Willys Hidrolik Direksiyon
ben derimki alman for direksyon kutusu koyun 8 tur olandan hem mantajı daha rafat hemde masrafı az yanlız 2 yada 3 santın kolu uzatın direksıyon kutusundan cıkkan kolu nekadar uatırsanız okadar hafıfre ben onu kullanıyorum
Ynt: Fotoğraflar Görünmüyor
bu benım düşüncem öncelikle siteye yakışmayan bir durun yaşanıyor.sitenin güzelliğine gölge düşürüyor ve bu olayın bu kadar uzaması ister istemez üyelerin canını sıkıyor bir an önce çözülmesi lazım
dört silindir olur altı olur 8 olur ama willys şasesıne girecek bir motor en az 140 beygir üzeri... hangi motorlar olabilir, bu motorlara hangi şanzuman koyulur defransiyelde önemli seri bir araç olmalı ve güçlü.. bilgisi olan varsa lütfen yazsın..tamamen toplama yapmak istiyorum teşekkurler