Arama sonuçlarınız

1. kenan4012

Merhaba, Ben Kenan, 63 yaşında bir emekliyim. Mayıs sonu gibi belki ben ve eşim karavanla...

Merhaba, Ben Kenan, 63 yaşında bir emekliyim. Mayıs sonu gibi belki ben ve eşim karavanla Gürcistan, Azerbaycan gezisi düşünüyoruz. Siz kiminle hangi ayda gitmeyi düşünüyorsunuz. Sizi biraz tanıyabilir miyim sakıncası yoksa?
  2. kenan4012

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Artık sızlanmayı bırakalım ve eyleme geçelim. Dava açacak bir Avukat için para toplama konusunda site yönetiminin desteğine ihtiyaç var.

3. kenan4012

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Sevgili gemiadamı, özveriniz takdire şayan ancak emek ve zaman harcamayı gerektirecek bu mesele ile bir avukat karşılıksız uğraşmamalı bence. Site yöneticileri, bu iş için bir banka hesabı açıp, üyelerden 10 TL. gibi cüzi bir para yatırmalarını talep etse avukat masrafları çok rahatlıkla temin...
  4. kenan4012

İki yıldır, yüzlerce karavan sahibi yazdı, çizdi, baş vurmadık kapı bırakmadı, nafile. Ne dinleyen ne de çözüm bulacak bir muhatap var. En iyisi, tüm karavan sahipleri aramızda para toplayalım ve iyi bir avukat bulup, Emniyet genel müdürlüğü, Trafik Tescil Şube'ye dava açalım.

5. kenan4012

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

From: iletisim@tsb.org.tr [mailto:iletisim@tsb.org.tr] Sent: Tuesday, December 29, 2015 9:11 PM To: İletişim Subject: İletişim Formu Ad Soyadı: Kazım Kenan Bozkır Email:kbozkir@hotmail.com Konu:Motokaravanlar için yüksek Trafik sigortaları Mesaj:41 AL 853 plaka nolu motokaravan’ımın...

6. kenan4012

Karavanla Kuzey Avrupa Turu

Ynt: Karavanla Kuzey Avrupa Turu Eşimin ısrarı üzerine turu biraz daha uzatmaya karar verdik. Yunanistan’dan girip, İspanya’dan kuzeye, İsveç, Finlandiya, Rusya (St. Petersburg), Estonya, Bulgaristan üzerinden dönüş planlıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. kenan4012

Karavanla Kuzey Avrupa Turu

Merhaba dostlar. Eşimle birlikte, 2013 mayıs ortalarında başlayan, karavanımızla, yaklaşık 10000 km, 2 ay süren Paris, Barselona’ya kadar uzanan, bir Avrupa turu yaptık. Nerde akşam orda sabah, biraz da bilinçsizce yol aldık. Otoyolları hiç kullanmadık. Genellikle karavanımızı, şehrin dışına...
  8. kenan4012

MOTOKARAVAN RUHSATI

Ynt: MOTOKARAVAN RUHSATI Ömer bey ne yazık ki bütün çabalarıma rağmen sorunumu çözemiyorum. Sizin işlerinizi yapan mühendislik firmasıyla görüştünüz mü, ne diyorlar? Benim projem için TSE den onay alabilirler mi?

9. kenan4012

MOTOKARAVAN RUHSATI

Ynt: MOTOKARAVAN RUHSATI Sıkıntı var maalesef. Pegem mühendislik ile görüştüm ve anlaştık. Projeyi istenilen formatta çizdim ve ruhsat ile birlikte Pegem mühendisliğe gönderdim. Hemen, TSE belgesini alabilecekleri başka bir şehirdeki yetkili bir büroya işi pasladılar. Bir süre sonra güzel haber...

10. kenan4012

MOTOKARAVAN RUHSATI

Ynt: MOTOKARAVAN RUHSATI Sıcak ilginiz için çok teşekkür ederim Ömer bey. Haklısınız, bir şekilde çözüm bulacağız. Görüşmek dileğiyle, saygılar, sevgiler...
  11. kenan4012

MOTOKARAVAN RUHSATI

Ynt: MOTOKARAVAN RUHSATI Nihat bey, ben duyumlarla hareket etmiyorum. Ruhsat için İzmit'te başvurmadığım yetkili Müh. kalmadı. Artık TSE projelerimizi kabul etmiyor dediler. Sonunda TSE başkanı ile de konuştum. Aracımın tip onay belgesini almış bir karavan firmasının hazırlayacağı ve onların...

12. kenan4012

MOTOKARAVAN RUHSATI

Ynt: MOTOKARAVAN RUHSATI Adapazarı'nda Başoğlu Karavanîn sahibi Erdoğan adında biri ile görüştüm. Fırsatçılığa soyunmuş. "5000 TL getir, arabanı bize 1 hafta bırak, onu Samsun'a gönderir, ruhsatını alırız" diyor.
  13. kenan4012

MOTOKARAVAN RUHSATI

Ynt: MOTOKARAVAN RUHSATI Güngör bey yanıtınız umutlandırdı beni. Ruhsat için hemen başvurabilecek durumdayım. Ama bunu İzmit'te çözemiyorum. Bugün TSE başkanı ile uzun uzun görüştüm ama sonuç alamadım. Bazı şehirlerde hala eski sistem onay verildiğini bizzat başkan söyledi ama nereler olduğunu...
  14. kenan4012

MOTOKARAVAN RUHSATI

Merhaba dostlar, öğrendiğime göre ne yazık ki ruhsat işi son derece sıkıntılı bir sürece giriyor, ya da girmek üzere. Artık yalnızca karavan firmalarının bakanlıktan almaya yetkili oldukları, karavan yapmak istediğiniz araca ait bir TİP ONAY BELGESİ olmadan projeleriniz TSE tarafından...

15. kenan4012

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Ooooo... Atilla bey, Yeni araç aldığınızı ve çalışmalara başladığınızı henüz farkettim, çok sevindim. Size zevkli ve başarılı çalışmalar dilerim.
  16. kenan4012

Elektrik şemaları

Ynt: Elektrik şemaları "Akü bağımsız olarak şarj edilmeli" derken, redresör ile şarja başlamadan önce, yaşam aküsünü araç aküsünden ayırmayı mı, solar panelden ayırmayı mı kastediyorsunuz? Ayrıca yukarıdaki her iki şemada da redresörün aküye bağlanmasında pratikte hiç bir fark yokmuş gibi...
  17. kenan4012

Elektrik şemaları

Ynt: Elektrik şemaları Birde bu şemayı inceleyin lütfen...

18. kenan4012

Elektrik şemaları

Ynt: Elektrik şemaları Katkı veren herkese çok teşekkür ederim. Sanırım sonunda Ferhat bey sayesinde en az eksikle bir şema ortaya çıkardık. Hala tatmin olmayan arkadaşlarımız varsa lütfen fikirlerini söylesinler.
  19. kenan4012

Elektrik şemaları

Ynt: Elektrik şemaları Peki, buyrun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd