Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili dostlar merhabalar,
Uzun süredir araç alternatöründen yaşam akülerini şarj etmek için araştırıyor ve okuyorum, tam bu konuya yer verildiği için de baştan sona her yazılanı okudum kendimce notlar aldım.Sonuç olarak yarı akıllı bir VSR (Voltage Sensitive Relay) ile işi kotarabileceğime...
Bu olasılığı da saf dışı bırakmak için kare soketi yani İnvertör 220 girişini ayırdım ve hariçten 220 girişi verdim sigorta atmadı ancak invertörün,akülerin ve tüm 220 devrelerinin bulunduğu bölmede hafif bir bakalit yanığı gibi koku algıladım,her şey normal çalışıyordu,invertör ılık bile...
Merhaba dostlar, bir süredir desulfatör konusunu araştırıyorum anladığım kadarıyla iki çeşit cihaz mevcut.. Sadece iki kıskacı olanlar ve aynı zamanda 220 girişi de olan aynı zamanda şarj özelliği olan cihazlar. Bu cihazların hemen hepsinde aküye sürekli bağlı kalmasının faydalarından...
Evet mantıklı sadece ihtiyacım olan elektriği kullanır, gerekirse harici Charger ile aküyü şarj ederim. Bunu uygun bir yerde deneyeceğim. Bu arada gövdeye kaçak ile ilgili yapmadığım bir bağlantı aklıma geldi, sıkmıyorsam sormak isterim. Şarj regülatörü kılavuzunda cihazın + ground ile...
Bir 102 şalter vasıtasıyla 220 alacağım zaman harici konumuna alıyorum, bu durumda harici 220 hem invertör giriş fişine hem de 220 pano devre kesiciye geliyor. İnvertör 220 yi direkt alırken diğer 220 alıcıları da invertör üzerinden geçmeden (invertör ısınıp fan sesi yapmasın sadece şarj devresi...
Sevgili dostlar merhabalar, öncelikle vakit ayırıp sorunum ile ilgilenip yanıt yazdığınız için teşekkür ediyorum. Sorunlarla boğuşurken gerçekten güç veriyor yalnız olmadığını bilmek Gelelim soruna, öncelikle dediğiniz gibi kontrol kalemi aldatıyormuş invertörün her iki prizinde de her iki uç...
Sevgili dostlar, karavanımdaki Enrise marka 1500w tam sinüs Şarjlı otomatik invertörde bir sorun farkettim. İnvertör üzerinde iki adet priz var, prizlerin birisinde iki uçta birden faz var, kontrol kalemi ile baktığımda iki uçda canlı, diğer priz uçlarıiise birisi faz diğeri nötr. Prizlerin...
Utku bey merhaba, ben de karavanımdaki cihaza navigasyon yüklemeye çalışıyorum...Sizin verdiğiniz linkten İGO_Avic.rar dosyasını indirdim,rar'dan çıkartıp sd karta kopyaladım.(hem klasör olarak hem de içeriğini kopyalayarak her iki şekilde de denedim) sd kartı da double din Navigold'a taktım...
Sıcak kullanım ve banyo suyu için şohben kullanımı oldukça yaygın ve boyutları evdeki şohbenlerden daha küçük modelleri mevcut. Ancak işin içine ısıtma girince şohben yerini kombiye bırakıyor ama ev tipi kombiler boyutları itibariyle karavana hele hele motokaravana büyük gelir kanımca. Webasto...
Ben üç çocuğum için de odalarına bu mekanizmayı kullanarak (Bauhaus 'dan almıştım) çalışma masası yapmıştım, üçü de üniversiteyi bu masa üzerinde çalışarak, uyuyarak, kitap dağları yaratarak bitirdi, mekanizması sağlam ve kullanışlı, korkmayın.
Eee şimdi de yapıştırıcısı sormak farz oldu.. Umarım bir yerlere not almışsınızdır.. Marka cins vb?
HTC One M9PLUS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi