Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)
bu benim ilk off road tecrübem sayılmaz tekbaşıma nakadar deme yaptığımı hatırlamıyorum tecrübelerime dayanarak şunu söyleye bilirim lastik ebadlarından ziyade özellikleri önemli bendede 195 r 15 lastikler...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)
hele hoşgeldin bende yeniyim ayrıca detaylar anasayfada var görüşmek dileğiyle
1993 Model
LPG ruhsata işli
Arazi vitesleri çalışıyor.
CD çalar
Lastikler muayyer
Merkezi kilit
Ön sisler,tavan sisler mevcut.
Tamponlar arazi tipi
Pazarlıksız 7000 TL
Çok teşekkür ederim, yakın zamanda görüşmek üzere iyi bakın kendinize
Ynt: Hüseyin Gazi Türbesi
bi yanlışlık var orda çünki benim bildiğim hüseyin gazi türbesi onbaşılar köyüyle değirmendere köyü arasındakalır ilçeye 3 km uzaklıkta adres hariç geri kalanı doğru ama adres yanlış
Ynt: Çorum Gezilecek Yerler
miyana sultan
yatankavak örenyeri
şanlıosman kanyonuadını
gabil kalesi ve ören yeri
geven ören yeri
örükaya köyü helenistik dönem
alaca höyük hitit barajı dünyadaki ilk sulama göleti
adını hatırlayamadığım birkaç yerdaha var ama yakın da onlarla beraber fotolarınıda...
BANA ENYAKIN SİZLERSİNİZ KM OLARAK BEN ÇORUM DAN SERHAT İŞLERDEN FIRSAT BULABİLİRSEM TABİ SİZLERED UYARSA OFF ROAD GRUBUNUZA KATILMAK İSTERİM SEVGİLER
Ynt: Lada Niva Yakıtı
AMA DAHA ÖNCE ARAZİDE KULLANMAMA RAĞMEN 100KM DE 9 LT CİVARI YAKIYODU LPG DE GERÇİ VİTES DİŞLİLERİNDE Bİ SIKINTI VAR YAKIN ZAMAN DA MOTORU TAMAMEN İNDİRTECEM OZAMAN SORUNA ORDANDA BAKARIZ ARTIK ŞANZUMAN TAMAMEN İNECEK BİTAVSİYEN VARMI YAVUZ ABİ ŞUNU ŞÖYLE YAPTIR BUNU BÖYLE...