Arama sonuçlarınız

1. BozkurTürk

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Merhaba.kondansatör işlemini Ankara’da yaptırabileceğim bir yer var mı?

2. BozkurTürk

1998 Zj 5.2 Hakkında Birkaç Soru

Evet orijinal Mopar Buji Kablosu. Çünkü ateşleme için kabloların sıralaması çok önemli. Ve orijinal buji kablolarında hangi kablonun hangi silindire ait olduğu 1 den 8 e kadar sayılarla kabloların üzerinde yazıyor. Orijinal kabloların dirençleri ve boyları farklı sizi veya ustanızı hiç...
  3. BozkurTürk

Misal orjinal buji kablosu 350-400 lira civarı. Yakıt pompası 700 ila 1000 lira arası. :)

4. BozkurTürk

Maşallah bizim araçların da ucuz bir parçası yok. :)
  5. BozkurTürk

Yok devrem benim ilk marşta da alıyor ama 3-5 saniyede alıyor. Diğer marşlarda hemen alıyor. Ama benim yakıt pompasında da sıkıntı var benzinde binemiyorum arabaya. Kaça aldın pompayı?

6. BozkurTürk

Denedim değişen birşey yok gene aynı.

7. BozkurTürk

Konunun akülük olduğunu sanmıyorum. Araç geç marş aldıktan sonra hemen stop edeyim hemen tekrar marşa basayım araç hemen marş alıyor. Akünün zayıf olduğu öngörürsek şarj olması için bir gezinti yapmamız lazım. Araç ilk marşı aldıktan sonra gezmeden şarj olması olası gelmiyor bana.
  8. BozkurTürk

Devrem 5079737675

Devrem 5079737675
  9. BozkurTürk

Elektrik kaçağı olduğunu sanmıyorum. Ama akünün kapaklarından birini açıp kontrol ettiğimde suyunun azalmış olduğunu gördüm. Acaba bu tetikliyor olabilir mi?

10. BozkurTürk

Evet polisim bende.

Evet polisim bende.

11. BozkurTürk

İlk üçü dediğiniz gibi sıkıntı değil ama çözümü varsa neden olmasın. :) Son sorduğum soru ise sadece ilk marşta sıkıntı oluyor. Araç mesela 10 saat çalışmasın biraz geç çalışıyor. Ama çalıştırdıktan hemen sonra stop edip tekrar çalıştırayım direk alıyor marş.
  12. BozkurTürk

Var hocam birkaç usta.

Var hocam birkaç usta.

13. BozkurTürk

Merhaba. Daha önceki konumda da belirttiğim gibi 2 senelik hayalimi gerçekleştirmek için araştırmalara başlamıştım. Pazartesi günü 1998 ZJ 5.2 alarak bu hayalimi gerçekleştirdim. Şimdi sormak istediğim birkaç soru var. 1- Aracın anahtardaki hafıza ayarını nasıl değiştirebilirim? 2- Aracın...
  14. BozkurTürk

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

1998 ZJ 5.2 Van
  15. BozkurTürk

Herkese Merhaba...

Arkadaşlar merhaba. Foruma Van'dan katılıyorum. Adım Yunus, 26 yaşındayım. Forumu uzunca bir süredir takip ediyorum. %70 %80 civarında tüm konuları okudum. 2 senedir almak istediğim gerek eşimi ikna edememem gerekse çevremdeki insanların alma baskısıyla hep erteledim. 40-45 gün önce Peugeot 5008...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR