Arama sonuçlarınız

1. ibrahim kazanci

Freelander 1.8i Kumanda Tanıma Problemi

Elektronikçiye giderseniz onlar çözebilir benim aracın yedek anahtarı yok önümüzdeki hafta usta bakacak o izah etmişti bana şu anki kumandayı aracın neresine yerleştirecek bilmiyorum yapınca yazarım ana kumandayı bir yere koyuyor verdiği kumanda ana kumandaya komut veriyormuş sizinkinde öyle...

2. ibrahim kazanci

Freelander 1.8i Kumanda Tanıma Problemi

İyi akşamlar herhalde sizin aracınıza daha önce çoğaltıcı konuldu ana kumanda aracın bir yerine monte edilmiş tahminen pili bitti bir araştırın derim....
  3. ibrahim kazanci

Land Rover 2003 Td4 Acil Yardım

Ynt: Land Rover 2003 Td4 Acil Yardım iyi akşamlar 2001 modelini kullanmaktayım stop etme durumu var ise üstteki akünün oradaki pompaya baktırın çekişten düşme ise turbo okuyucudan kaynaklanıyor olabilir 200-250 tl arası bir masrafı vardır.şanzuman için İSTANBUL bostancı sanayide GROSS otomatik...

4. ibrahim kazanci

2003 Freelander 2.0 TD4 HSE

Ynt: 2003 Freelander 2.0 TD4 HSE merhaba ben şuan 2001 modelini kullanıyorum asfalt ve karda mükemmel ama ofroad derseniz tavsiye etmem hafifde olsa farketmez ayrıca elinideki bütçe ile 2003 model biraz zor kolay gelsin iyi akşamlar..
  5. ibrahim kazanci

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet doğru emirgan otel terastan bakınca sağ taraf sol tarafında ayrı bir güzelliği var. iyi günler...

6. ibrahim kazanci

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Burası neresi acaba..

7. ibrahim kazanci

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? iyi geceler teşekkür ederim.iyi seneler her şey gönlünüzce olsun...
  8. ibrahim kazanci

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? İyi akşamlar çok teşekkür ederim.Suzikilerden yine çok iyi Kemal SARIGÜL bey le konuştuğumda oda tecrübeli biri olarak discovery tavsiye etmişti ama ağır ofroad yapmıyaıcağım için freelander de karar kıldım ve de memnunum...
  9. ibrahim kazanci

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? İyi akşamlar vitara ve grand vitaradan sonra 2001 dizel freelander ile aranıza katıldım suzuki den tek şikayetim bagajlarının küçük oluşu idi.herkese ZONGULDAK tan saygılar..

10. ibrahim kazanci

Vitara 93 model lpg li egzoz dan beyaz duman atıyor

Ynt: Vitara 93 model lpg li egzoz dan beyaz duman atıyor merhaba arkadaşın başına benzer olay geldi lpg beyni bozulunca benzin ve gazı aynı anda yakıtığından fazla duman veriyor bir baktırın

11. ibrahim kazanci

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler) Merhaba Sayın çöl kartalı enerjinize gerçekten bravo sitede bir kaç gezinizi izlerken inanın vaktin nasıl geçtiğini anlamadık.herhalde bundan sonra NASA ya başvurmak kaldı size :D herşey gönlünüzce olsun nice güzel seyahatlere...
  12. ibrahim kazanci

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine ve arkadaşlarına ALLAH sabır versin.

13. ibrahim kazanci

Zaman Herşeyi Değiştirebilir...

Ynt: Zaman Herşeyi Değiştirebilir... Esra hanım iyi akşamlar sen sus gözlerin konuşsun diye bir söylem vardır kareler anlayana aslında o kadar güzel hayat dersi veriyor ki keşke ileriyi görüpte kendimize bir çeki düzen versek her şey gönlünüzce olsun.
  14. ibrahim kazanci

Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin.

Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin. merhaba geçmiş olsun aynı olay benimde başımdan geçti zonguldak tan Adana ya rav 4 almaya gittim malesef sizinki gibi arabanın ne olduğu belli bile değildi. insanlar için menfaat ön plana çıkmış. meşhur adana kebabını yerinde yiyip geldik diye kendimizi...
  15. ibrahim kazanci

Vitara Tavsiye

Ynt: Vitara Tavsiye İyi akşamlar araba satanlarla en sonunda aram açılacak gibi ocak ayında 1999 5 kapı full aksesuar çok temiz arabamı 14 500 e verdim hatır da vardı ama bahsettiğiniz araç gerçekten pahalı biraz daha piyasa araştırması yapın saygılar

16. ibrahim kazanci

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) iyi akşamlar tebrikler Ereğli bu festivalde yüzakımız oldu daha nice şampiyonluklara
  17. ibrahim kazanci

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) iyi akşamlar sayın mezeci 67(Adnan bey) güveçte yaptığınız mantarmı yok sa et mi yeğenle iddiaya girdik Zonguldak ın mederi iftaharı oldunuz tebrikler çok güzel tanıtıyorsunuz Zonguldağımızı
  18. ibrahim kazanci

Vitara Satın Alacağım Yardım!

Ynt: Vitara Satın Alacağım Yardım! iyi akşamlar kesinlikle pahalı 5 ay önce 1999 5 kapı full aksesuar 130 000 km deki aracımı 14500 tl ye zor sattım.galerinin teklifi 12000-13000 arası idi.söylediklerimi kulak arkası etmeyin ve kesinlikle acele etmeyin iyi şanslar

19. ibrahim kazanci

Zonguldak Maden Şehitlerine Ağlıyor

Ynt: Zonguldak Maden Şehitlerine Ağlıyor Bütün şehitlerimize ALLAH' tan rahmet diliyorum . bütün parti yöneticilerinin oy için göstermelik ziyaretleri sona erdi aileler acıları ile başbaşa kaldılar.Esas ziyareti maddi ve manevi olarak şimdi yapmaları gerekirken olay gündemden düştüğü için bekle...
  20. ibrahim kazanci

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) iyi akşamlar bungalavlara kalma şartları nelerdir bilgi verebilirseniz teşekkür ederim saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri