Arama sonuçlarınız

1. AlperGny

Izmir Discovery 2 Usta?

maalesef D2 ustası izmirde pek bilmiyorum.

2. AlperGny

Izmir Discovery 2 Usta?

0 (555) 584 65 90 Serdar Lr servis
  3. AlperGny

1986 Bj60 Arac Oneri Yardim Tecrube Paylasimi Lutfen

çok teşekkürler

4. AlperGny

1986 Bj60 Arac Oneri Yardim Tecrube Paylasimi Lutfen

merhaba adım Alper, öncelikle aracınız hayırlı olsun, bende BJ60 arefesindeyim araştırıyorum. Aracınızı malum siteden mi aldınız? kndüsyonu ve donanımı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler Hoş geldiniz
  5. AlperGny

Satılık Titiz Kullanıcıdan Discovery 2

Merhaba Evet duruyor aktif olarak kullanıyorum

6. AlperGny

Yapılan bazı işlemler İnfinite Yazılım Stage 1 Terrafirma orta sert Amortisör kit Modifiye ABS sensörleri ve fren hortumları Ön takım burç ve HD Kol Terrafirma Direksiyon amortisör Ön tampon Bluetooth Golliath Winch Britpart Radyatör ve intercooler temizlik Orjinal Mazot regülatörü...

7. AlperGny

Arkadaşlar Merhaba. Titizlikle baktığım 2001 Model Discovery 2 aracımı satılığa çıkardım. Araçta hasar kaydı vardır, 2. sahibinden hem sigorta şirketi ile görüşerek hemde 2 ayrı ustanın bilgisi alınarak satın aldım. Ben sorun etmedim sizde etmezseniz yürüyen ve motor tertemiz. Arazi görmedi...
  8. AlperGny

Satılık Titiz Kullanıcıdan Temiz Discovery 2

Arkadaşlar Merhaba. Titizlikle baktığım 2001 Model Discovery 2 aracımı satılığa çıkardım. Araçta hasar kaydı vardır, 2. sahibinden hem sigorta şirketi ile görüşerek hemde 2 ayrı ustanın bilgisi alınarak satın aldım. Ben sorun etmedim sizde etmezseniz yürüyen ve motor tertemiz. Arazi görmedi...
  9. AlperGny

Izmir Discovery 2 Usta?

NumRadını bilen var mı acil

10. AlperGny

Disco 2 70km-80km Arası Tekliyor

Ben artık konteyner ile getireceğim :)) Parça parça Landrover

11. AlperGny

:)) olsaydı eğer ondan olabilirdi diye dedim zaten.. Yakıt basınc düşük olabilir Pompa olabilir Beyinden olabilir
  12. AlperGny

Benim araçta benzerini yapmıştı ama turbo basıncı ayarlnınca düzeldi

13. AlperGny

Satılık Hankook Dynapro Mt 245 75 R16

Merhaba, Elimde çok az kullanılmış 4 adet 245 / 75 /R16 Hankook Dynapro MT var. Lastikler ikinci takım olarak duruyordu ama ihtiyaç kalmadı. Toplamda 1500 km kullanılmamıştır. Sıfırdan farksızlar, hasar tamir vs yoktur. Gezenbilir üyelerine özel takımı 2.000 TL ( 4 Adet Sadece lastik / Jantlar...
  14. AlperGny

Disovery 2 Şansıma Dişli Oranları

Rica etsem size alo desem olurmu zira sormak istediğim bir iki konu daha var Çok teşekkür ederim
  15. AlperGny

Cevap için çok teşekkür ederim ayna mahruti oranında nasıl değişiklik yapıldı nereden temin ettiniz? Yurtdışında genelde 1.4 defender dişlisi ile değişim yapan kullanıcılar var o yüzden.

16. AlperGny

Merhaba, Lastik çapından dolayı vites dişli oranını 1.2 den 1.4 e çıakaran varmı aramızda? Var ise değişim sonucu düşük vites geçişleri ve deviri nasıl etkiledi? Teşekkürler
  17. AlperGny

Satılık Kamp Malzemeleri

Renkler aynı
  18. AlperGny

Satılık Kamp Malzemeleri

19. AlperGny

Satılık Kamp Malzemeleri

Merhaba Sandalye migros vb de satılanlardan yatakse mavi şişme yatak carrefourda satılan özelden tel atın Cumartesi atarım fotoları isterseniz
  20. AlperGny

Discovery 2 Almak Istiyorum.

selam:)) sorun halledildi tesisata gerek kalmadı.. çok sağolasın

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz