Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba adım Alper,
öncelikle aracınız hayırlı olsun, bende BJ60 arefesindeyim araştırıyorum.
Aracınızı malum siteden mi aldınız? kndüsyonu ve donanımı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler
Hoş geldiniz
Yapılan bazı işlemler
İnfinite Yazılım Stage 1
Terrafirma orta sert Amortisör kit
Modifiye ABS sensörleri ve fren hortumları
Ön takım burç ve HD Kol
Terrafirma Direksiyon amortisör
Ön tampon
Bluetooth
Golliath Winch
Britpart Radyatör ve intercooler temizlik
Orjinal Mazot regülatörü...
Arkadaşlar Merhaba.
Titizlikle baktığım 2001 Model Discovery 2 aracımı satılığa çıkardım.
Araçta hasar kaydı vardır, 2. sahibinden hem sigorta şirketi ile görüşerek hemde 2 ayrı ustanın bilgisi alınarak satın aldım. Ben sorun etmedim sizde etmezseniz yürüyen ve motor tertemiz. Arazi görmedi...
Arkadaşlar Merhaba.
Titizlikle baktığım 2001 Model Discovery 2 aracımı satılığa çıkardım.
Araçta hasar kaydı vardır, 2. sahibinden hem sigorta şirketi ile görüşerek hemde 2 ayrı ustanın bilgisi alınarak satın aldım. Ben sorun etmedim sizde etmezseniz yürüyen ve motor tertemiz. Arazi görmedi...
Merhaba,
Elimde çok az kullanılmış 4 adet 245 / 75 /R16 Hankook Dynapro MT var. Lastikler ikinci takım olarak duruyordu ama ihtiyaç kalmadı. Toplamda 1500 km kullanılmamıştır. Sıfırdan farksızlar, hasar tamir vs yoktur. Gezenbilir üyelerine özel takımı 2.000 TL ( 4 Adet Sadece lastik / Jantlar...
Cevap için çok teşekkür ederim
ayna mahruti oranında nasıl değişiklik yapıldı nereden temin ettiniz?
Yurtdışında genelde 1.4 defender dişlisi ile değişim yapan kullanıcılar var o yüzden.
Merhaba,
Lastik çapından dolayı vites dişli oranını 1.2 den 1.4 e çıakaran varmı aramızda?
Var ise değişim sonucu düşük vites geçişleri ve deviri nasıl etkiledi?
Teşekkürler