Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, 08.07.2017 günü Yunanistan gezimize başladık, İpsala sınır kapısında biraz yoğunluk vardı, sınır kapısını geçtikten sonra yaklaşık 40 km sonra Dedeağaça (Alexandroupolis) vardık, burada
Δημοτικό Camping Αλεξανδρούπολης - ΤΙΕΔΑ | Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης...
Utku bey denedim olmuyor, sanırım son güncellemede cihaza kilit koydular :) kendi yazılımıyla çalışıyor diğer haritaları kabul etmiyor, arabadaki double din teypte hiç sorun yok. ilginize teşekkürler.
Utku bey kafama takılan bişi var, pna cihazımda orjinal Türkiye yüklü ömürboyu güncellemesi olan navitech marka cihazım var, daha önce sd kart takarak yurtdışı haritaları ve Türkiye haritasını kullanabiliyordum, geçen güncelleme gelmiş kartı çıkarıp cihazı güncelledim, sonrasında sd kartı...
arkadaşlar 15 gün önce Yunanistana araçla gittim, dedeağaç, iskece, kavala, selanik, edessa, thassos adasını sorunsuz gezdik geldik, şimdi motor gurubuzla temmuzda tekrar gideceğiz, bu sefere çadır kurmayı düşünüyoruz, çadır kuracağımız yerler yine dedeağaç, kavala selanik civarı düşünüyoruz...
Utku bey çalışmalarınız için çok teşekkürler, ellerinize sağlık, yakında Yunanistan, makedonya, Bulgaristan turumuz var, Bulgaristan dışındaki haritaları indirdim, Bulgaristan linki kırık, rica etsem yenilermisiniz, teşekürler.