Arama sonuçlarınız

1. aTa1

Satılık Ox Kilit

Ynt: Satılık Ox Kilit ön diferansiyeliniz dana 30, ayna mahruti oranınız 3.55 veya altı, freze sayınız 27 ise uyar.. ön kilit farkını kullanınca anlarsınız, bu şekilde anlatmak zor..

2. aTa1

Satılık Ox Kilit

OX ÖN KİLİT, Çokaz kullanıldı, orjinal kutusunda, kurulum klavuzu vs hepsi mevcut.. Dünyanın en sağlam diferansiyel kilitlerinden kabul edilir, manuel sistem kollu-telli mekanizma ile çalışır, kompresör bozuldu, hava kaçırdı, elektrik teli koptu vs gibi sizi yolda bırakacak dertler...
  3. aTa1

Oruxmaps Harita Problemi

Ynt: Oruxmaps Harita Problemi Allah razı olsun..bunda raster harita sınırı var mı? Ne kadar raster harita indirip offline kullanabiliyoruz? Bir sınır var mı ? Çok güzel tekrar teşekkür

4. aTa1

Oruxmaps Harita Problemi

Ynt: Oruxmaps Harita Problemi Teşekkürler Ahmet bey ..burda uydu görüntülerine nasıl ulaşıyoruz bulamadımda :-) google earth gibi uydu görüntüleri alabiliyor muyyz??
  5. aTa1

Oruxmaps Harita Problemi

Ynt: Oruxmaps Harita Problemi Ahmet bey topografik haritalar var bana uydu görüntüleri lazımeskiden bikaç yeri indirmiştim o haritaları offline kullanıyordum şimdi oruxun versiyon yenilenince bunu engellediler bunun bir yolu olmalı ama çözemedim bir türlü

6. aTa1

Oruxmaps Harita Problemi

Ynt: Oruxmaps Harita Problemi Oruxmaps malum artık Google Earth raster haritalarını kullanmaya izin vermiyor.Mobac 1.8 programı ile hibrit harita indirdim ve orux un mapfiles klasörüne attım aynı formatta ama yinede açmadı..sizin nasıl yaptığınızı merak ettim..

7. aTa1

Grand cherokee & cherokee ayarlı track bar

Ynt: Grand cherokee & cherokee ayarlı track bar Hangi ürünün daha kaliteli ürün olup olmadığını BİLMEDİĞİM sonucuna nasıl vardınız onu da anlamadım ama anladığım bu konuda sizinle anlaşamayacağımız..Sizin tezgahınıza satışınıza taş koyma durumu yok rahat olun..alınganlığıda gerek yok..size...
  8. aTa1

Ynt: Grand cherokee & cherokee ayarlı track bar fotoğraf yanlış oldu kabul de saçmalık bunun neresinde onu anlayamadım bilmeyenler için orjinal parça bilgisi verdim bu mu saçmalık??
  9. aTa1

Ynt: Grand cherokee & cherokee ayarlı track bar http://www.jksmfg.com/ orijinal USA maliyeti 450-500 tl yi geçmez, istediğiniz model ve yükseklikteki kitler için bu işin piri bu firmadır bana göre

10. aTa1

Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı)

Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı) dostluğun ve ağbiliğin yeter bana ağbi sağolasın :-) ama illa tercih dersen yumurtayı sucuklu tercih ederim ne de olsa memleket Gaseri :-) övünmek gibi olmasın :-))
  11. aTa1

Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı) kesinlikle söylediklerine katılıyorum Arif ağbi, yurt dışında ne şekilde ve ne amaçla yapılırsa yapılsın herşeyden önce bir "offroad kültürü"var,doğa kültürü var,saygı ve sevgi var..Bizde maalesef offroad grupları eski düzeylerini kaybetmiş...

12. aTa1

Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı) Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla Avustralya da bunun örnekleri çok biz de çok rağbet görmüyor olsa da.. Ama offroad bir "amaç" değil "araç" olarak yapıldığı sürece böyle keyifli geziler ve güzel kareler görebiliyoruz değilse sürekli yarışmanın hemde...
  13. aTa1

Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı) Arif ağbi tebrik ederim, fotoğraflarda, gezi de Roadhopper da çok güzel, Ahmet ustadan duymuştum böyle bir çalışma yaptığını merakta ediyordum, gerçekten güzel ve işlevsel olmuş..
  14. aTa1

4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) gezenbilir de bitmiş mi diyelim???

15. aTa1

3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011)

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) ..
  16. aTa1

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Başta Serkan olmak üzere emeği geçen herkese tüm DOSOD a çok teşekkürler..bir dahaki etkinlikte google earth görüntülü kamp alanı rotasını eklerseniz yolu bulmak daha kolay olacaktır.Afacan çocuklar yönlerdirme yazılarından birini ters yöne çevirmişti yanlış yaylaya...
  17. aTa1

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) eyvallah Ümit..sağolasın kardeşim..haftasonu koca yayla-düzcede olacağım gelmeyi düşünürsen bilgin olsun..bir dahaki hafta sonu da kemerburgazda kulübün offroad oyunları var belki geceden çadırı kurarım gelirsen...

18. aTa1

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) kolay gelsin, eski bir kursiyer olarak bize düşen bişi olursa emrindeyiz Hakan hocam söylemen yeterli :-)
  19. aTa1

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team İstanbuldan gelirken Tem Düzce çıkışından mı çıkıcaz, Beyköy den sonra tabela vs mevcut mu arkadaşlar?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri