Arama sonuçlarınız

1. Aziz_Korsan

Karavan Seçimi Ve Karavan Sahip Olma Süreci Için Kararsızlıklar

Merhaba, Bahsettiğiniz gibi başlangıç seviyesi yerli bir karavanın 10.000€ olmasıyla Niewiadow gibi donanımlı bir karavanın da aynı fiyat olmasını hiç anlayamamışımdır. Ben sizin yerinizde olsam Niewiadow ile başlangıç yapardım, çocuğunuzun küçük olması bunda büyük avantaj. Benim 4 ve 8 yaşında...

2. Aziz_Korsan

Karavan İle Kuzey-orta Avrupa Turu

Merhaba, Öncelikle kazasız, belasız, sağlıklı ve eğlenceli bir gezi geçirmenizi dilerim. Çok güzel bir rota seçmişsiniz. Yaklaşık 5 yıl önce bende benzer bir rota planlamıştım. Euronun 4 TL üzerine çıkması ve günümüze kadar gelinen noktada plandan öte hayale dönüştü. Benim çizdiğim rota...
  3. Aziz_Korsan

Seyyar Kablo

Söylediğiniz cihazlar için 3x1,5 kablo (20-30 metreye kadar) yeterli olur (Akü şarj cihazının çok güçlü olmadığını varsayıyorum). Ancak diğer arkadaşların bahsettiği gibi ilerleyen zamanlarda bu kablo ile elektrikli ısıtıcı, ocak, su ısıtıcı gibi yüksek güçlü cihazlar kullanırsanız uzatmanız...

4. Aziz_Korsan

Seyyar Kablo

Teknik olarak bir fark yok.
  5. Aziz_Korsan

Karavanist Istanbul Karavan Ve Ekipmanları Fuarı 8-16 Ocak 2022

Merhaba, Camp & Caravan İstanbul için davetiye bilgisi var mı?

6. Aziz_Korsan

Mtv Artış Oranları %40'tan %25'e Çekildi..

Yetimi de öyle sevindirirlermiş. Önce boğazını sıkarlarmış. O kurtulmaya çalışırken bırakırlarmış. Yetim de sevinirmiş garibim...

7. Aziz_Korsan

Karavan Çeken Araç Hakkında

Merhaba. Merak ederek biraz araştırdım ama işiniz hem zor hemde masraflı olacak sanırım :) Öncelikle diesel araç tercih etmeniz zorunlu gibi gözüküyor. Tabi sadece diesel yetmiyor en az 4000cc ve üzeri ve en az V8 olması gerekiyor. Bulduğum birkaç araç Toyota Land Cruiser 4Lt ve üzeri, Mercedes...
  8. Aziz_Korsan

Çekme Karavanın Geleceği Hangi Yönde Gelişiyor ?

Ayrıntılar geldiğinde paylaşırsanız sevinirim.
  9. Aziz_Korsan

Muğla'dan İstanbul'a Dönüş Rotası Için Tavsiyesi Olan Var Mı :)

Egeden dönmeyi düşünürseniz Şirince (Yeni yol biraz dar olmuş-karavana göre tercih edilmeyebilir) veya Gümüldür tarafı olabilir. Direk yukarı çıkarak dönmeyi düşünürseniz Pamukkale'de mola verebilir hatta tatili bir gün daha uzatıp Hierapolisi gezip dönüşe geçebilirsiniz.

10. Aziz_Korsan

Xc90 Lastik Yardım

Merhaba, ben son iki aracımda Nokian Weatherproof kullanıyorum. Kocaeli iklim şartları için 4 mevsim olarak çok kullanışlı bir ürün. Buralarda kışın çok kar yağmaz yağsada çok durmaz bilirsiniz. Ama sizin oranın kış şartları için zayıf kalabilir. Özellikle buzlanma için hiçbir işe yaramaz. Ben...

11. Aziz_Korsan

Karavanlar için Türkiyede Konaklama Olanakları Tespit Projesi

Merhaba arkadaşlar, Birkaç hafta önce farklı kampingleri arayarak konaklama ücretlerini öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim. Hiçbirine gitmedim nasıl olduğunu bilmiyorum amacım sadece fiyat araştırması yapmaktı... Ayrıca bu proje ne durumda bilgisi olan var mı? Ben birkaç telefon uygulaması...
  12. Aziz_Korsan

1.2 Tsi Dsg + Çekme Karavan Kombİnasyonu

www.towcar.info sitesini inceleyebilirsiniz. Sitede çekebilirliği, durması, kalkması, rampası dışında yorumlara da yer verilmiş.

13. Aziz_Korsan

Dikili Ayvalık Assos Deniz Tatili

80 TL Türkiye şartlarında biraz fazla değil mi? Benim biraz araştırdığım kadarı ile Türkiye'de genellikle 20-40 TL arasında değişiyor fiyatlar. Bu forumda okuduğum bir gezi notunda arkadaş en pahalı konaklamasını Avusturya - Strazburg'da yaptığını söylemişti mesela. 30€ Dikili ile arasında...
  14. Aziz_Korsan

Gebze - Sakarya

Tabiat Parkına kurt bırakıyorlarmış. Arkadaş şimdiye kadar herhangi bir tehlike ile karşılaşmamış. Ama av amacıyla gittiğinden karşılaşsa da yanında kendini koruyacak ekipman olduğu için çok önemsememiş...
  15. Aziz_Korsan

Gebze - Sakarya

Gebze'nin güneyinden nereden başlamayı düşünüyorsunuz? Köylerdeki birkaç arkadaştan öğrenebilirim.

16. Aziz_Korsan

Karrimor Bobcat 65 Sırt Çantası

Merhaba, Bende birkaç yıl önce bir ayakkabı almıştım. O zamanlar 1 £ = 3,3 - 3,5 TL idi. Ben aldığım zaman gümrüksüz alışveriş sınırı 75$'dı. Son zamanlarda gümrük mevzuatı değişti diye duydum ama ayrıntıları bilmiyorum. Ancak benden sonra bir arkadaşımda 75$'ı geçen bir alışveriş yaptı ve...
  17. Aziz_Korsan

Norveç 2017 Gezi Hazırlığımız.

Norveç benim içinde Nirvana noktası. Gezinizden sonra tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz. Teşekkürler.
  18. Aziz_Korsan

750 Kg Üstü Çekme Karavan Için Ne Tür Ehliyet Almam Gerekiyor

Burada da aynı konu konuşuluyordu.

19. Aziz_Korsan

Karavan Ehliyet

Sürücü ve İş Makineleri Kursu / SRC - Psikoteknik Belgeleri Merkezi / Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Bende bunu bulmuştum. Ama Pendik daha yakın bana. Büyük ihtimalle senin dediğine giderim bartek hocam... Teşekkürler.
  20. Aziz_Korsan

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Tüm paylaşımlar ve faydalı bilgiler için teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri