<div class="bbWrapper">Yazılanları şöyle bir okudum da,günümüz teknolojisi,bilgi,yenilikler beygir gücü,tork,önden çekiş,arkadan itiş ,4 X 4 araçlar binlerce liralar ıvırlar zıvırlar v.s v.s v.s......<br />
<br />
Doğada yaşamaya,bütünleşmeye,onun bir parçası olarak onun bizi içine almasını,güzelliklerini,havasını,suyunu yeşilini,mavisini görmeye gidiyoruz uzaya mı gidiyoruz yoksa.....<br />
<br />
Öyle karavancılar gördüm yazın,bir kaçı çekmiş sahile,teşkilatlarını kurmuşlar ne dert ne tasa....budur ...<br />
100-120 bin araç + karavan gelde akşama rahat uyu....bu hesapla 200 bini geçer....<br />
İhtiyacından fazla teknoloji,araç gereç insanı hasta yapar.<br />
Yaradılışında ne varsa onları kullanmak,doğanın içinde mücadele etmek insanı canlı tutar.<br />
Kampçılık,doğa gezginliği,izcilik az teknoloji bak keyfine....hesap makinası kullanmaktan millet 4 işlemi unuttu..<br />
<br />
Telefonun pili bitince kendi hafızasında bir bilgi yok bütün adresler orada....<br />
Pusulan olmasın arazide yolunu yönünü kaç kişi bulabilir ....<br />
Bu teknolojiler çok eski değil....<br />
<br />
Nasıl yaşamış,dedelerimiz,bizden önceki abilerimiz......Eski model araçlar ....elektronik yok.....denizde adamlar okyanusları geçmişler basit aletlerle,yağ kandilleriyle......<br />
<br />
Ustalık lazım,pişmek gerek ...her şey hazır doğanın keyfini sürmek ,çok basit kaldı...uyduruk gezenti gibi....<br />
<br />
Dalgalarla boğuşacaksın bunları sen bileceksin,diğerleri de gemiyi limana getirip getiremediğini görecek...<br />
<br />
<br />
Şimdi duyar gibi oldum,imkanda varsa kullanalım...doğanın imkanlarıyla kullanırsan tamam.......<br />
<br />
Balıkları radarla avlamak yok.....at oltanı gelirse mutlu ol.....</div>